Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer bossların tamamını topla Lucci etmez!

Şöyle düşün, tayfaya çaresizliğin doruklarını yaşatıp gerçek korku nedir bunu tatmalarını sağlayan tek adam Lucci. Bunu zaman atlamasından önce ve sonra ne Mama ne de Kaido yapamadı. O günün koşullarında Lucci gerçek bir villian ve büyük bir güçtü. Oda aynı şekilde seriiye dahil etmek istemiş, bunda nasıl bir problem olabilir?
Reyiz önceden de dediğim gibi...Problem Luffy'nin geldiği seviye yani Nika. Ayrıca Kaido ile Bm'nin şunları yapamaması da muazzam bir saçmalık zaten. Yani benim sinirimi bozuyor bu adamın böyle okuyucusunu aptal yerine koyması. O yüzden saldım zaten Zoro'yu falan.
 
Aga bana niye hep aynı cümleleri yazdırıyonuz vallahi yoruldum he. Denizin dibini boylayıp Allahın hakkı 3'tür dermişçesine kurtulup gelen luffy.
Croco dövüşünde ölmek üzereyken san dakika mrs.90-60-90 vücutlu hemşire nico Robin tarafından kurtulan e lufi.
Lucci dövüşünde usoppun son gazıyla yeri öperken kurtulan lütfi. E dof savaşında 10 dakika ben yoğum beyler deyip daha sonra tüm şehirin psikolojik desteğini alan lütfi say say bitmez, Plot twistleri havada uçuşan bir seri okuyoz. Şimdi gelmişler Garpın Torunu,dragonun oğluna Tanrı meyvesi vermişler. Tövbeler tövbesi. :oleyo2:
Reyiz bunları bende zamanın da çok yazdım ve makarasını yaptım. Zaten beni tanıyorsan biliyorsundur. Ama artık öyle bir soğudum ki. Bak Zoro bile savunasım yok. Zoro'ya da tek atar Nika... :d
 
Şöyle düşün, tayfaya çaresizliğin doruklarını yaşatıp gerçek korku nedir bunu tatmalarını sağlayan tek adam Lucci.
Kuma'nın sonradan dost falan çıkamsını boş verelim, hiçbirisi Kuma kadar etkilemedi. Luffy hiçbir şey yapamamıştı çaresizlikten, ama Lucci karştısında hep umut vardı. Ki Akainu'nun etkisini de biliyoruz Luffy üzerinde. Lucci bunlar kadar etkilemedi asla.

Lucci normal olarak güçlü döndü de, Luffy'i ne kadar zorlayabilir?
 
Agalar o zaman... Kaptan kuro falan da gelsin... ben de güçlendim diye... Oda Luffy'e ayar versin bir yerde yakalayıp. Böyle böyle gitsin seri. Kusura bakmayın ama yazar sıvadıkça sıvıyor. Adamı Yonko ilan etmiş... hala gelen gidene bak. Bu bölüm Lucci yere ölü halde kapaklanmış şekilde bitmeliydi... hakkı buydu bu bölümün.
Şu olayı seriye kattığı yeni karakterlerle yapsa hiç yadırgamazdık(black horse la, amirallerden biri ile yada yeni tasarlanmış yepyeni bir karakterle falan) ama odanın karakter tasarım hayal gücü bitti sanırım oda da artık limitinde eldekilerden kullanıyor. Onlarıda saçma kullanıyır.
 
Bölüm çok kötü ya hani Lucci'yi ezeceği bariz belliydi yine de keyif alamadım. İngiliççem yetmediği için meyve konusundaki muhabbetler için Türkçeyi beklicem.
 
yalnız çok ani bir saldırı o. Sanırım yerden uyanışla yumruk çıkartıp karın boşluğuna gömmüş. Benim bile anlamam 3,4 defa bakmaya nüksetti. Lucci anca anlamıştır.
Katakuri ile olan vs sinde o tekniği kullanmıştı.Karşındaki rakipte gözlem haki varsa anlamaması için.İlk zaten god enel ile olan vs de öğrenmişti.
 
Yalnız Sakazuki reis ne karizma ya... :a:

Nika'lı bölümde Sakazuki'nin ciddi olması, Lucci'nin tehdit kokması muhteşem. Bu tehditkar hava en son Dof'ta vardı ana düşman olarak. Arada geçen yüzlerce bölümde o hissi alamadım, bir şekilde sonucu biliyorduk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık