luffy şuan amirallerden güçlü olsada tam yonkou gücünde degil ama yonkou ile vs. atacak ve indirecek gücü edindi. Gelistirmesi gerekecek. Tahminim elbaf sonu, luffy yonkoular degil onlarin üstüne çikacak gücü, zoro ve sanji de amiral devirecek gücü edinecekler. Tayfa da nihai güçlerine o zaman erisecek diye düsünüyorum.
Bu arada yonkou demisken BB. vs'si Raftelden önce olucak ama ne zaman görücez lakin, shanks vs'si beklemiyorum. Bir ihtimal BB. law'u indirir de meyveyi yerse sonrasinda bir sekilde shanks ile vs. atip indirecegini düsünüyorum. Ayrıca hurdacı da law gibi araya kaynayabilir. Bakalım neler olacak.
Yonkou mu kaldı kral? Herif dünyadaki en güçlü varlığı devirdi. Olaya öyle bakma. Luffy çatıya çıktığı o ilk anda zaten amiral ligindeydi çünkü iki haki türünde de ileri seviye kullanmayı öğrenmişti. Sonra Haoshoku Haki'yi de kullanmayı öğrenince kulvarı değişti. Meyve uyanışıyla da artık ligi farklı bir seviyeye çıktı.
Sen muhtemelen ayılıp ayılıp bayılmasından dolayı şu anda henüz o ligde olmadığını düşünüyorsun. Fakat uyanış sonrası haki sorunu çekmeyecek bir Luffy var artık. Dur bir on dakika dinleneyim olayı bitti. Herkes Luffy'nin ayılıp bayılmasına takılmış ama yediği onca hasara rağmen kalkmasına şaşırmıyor. Savaş içerisinde aldığı onca hasara rağmen defalarca kez ayağa kalktı. Dinlenecek vakti olmadı bile yerde yarım saat baygın yatmasıyla vücudundaki hasar çıkmıyor sonuçta. Bu konuda Luffy'ye haksızlık yapılıyor. Aldığı hasarı başkası alsa ayağa kalkamaz
Luffy'nin şu saatten sonra öğrenebileceği çok bir şey kalmadı. Sadece Haki'lerin farklı kullanım şekilleri var onları öğrenecektir. Bunu da Shanks'ta gördük. Kilometrelerce uzaktan Kenbonsoku Haki'yle iletişim kurmak ve çok uzaktaki bir rakibi Haoshoku ile felç etmek.
Umarım Seraphim'ler ya da amirallerle kapışır bu arc, Luffy'nin ve tayfasının gücünü görürüz.