Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcraat reyiz Jack-sama sen benim kim olduğumu sanıyorsun deyip amirallere dalsın, bizim yonkou tayfası bir tane kedicikten tırsıyor. Ne kaptanda ne tayfada yonkou ağırlığı yok. Peh.
Yok dedi de ne oldu :) Jack'in ortaya çıkma döneminde bir efsane geliyor diyorduk Katakuri versustan sonra ama Jack tam bir cacık çıktı :) Ben kaidonun tayfasının komple salata malzemesi olduğunu düşünüyorum. Hiç biri bir katakuri etkisi bırakmadı.

Hiçbir tayfa karasakalın tayfası kadar ezik olamaz tayfa da foxy'i yenebilecek eleman yok.
Karasakal'ın tayfasının kendilerince + olayı haysiyetsiz ve şeref yoksunu olmaları, mesela Zoro ile King kapışırken tayfadan birisi gelip Kinge saldırmaya kalkmaz saldırmazda ama bu BB tayfası için hiç sıkıntı yok.
Misal Namiyi tenhada yakalasalar 10 kişi aynı anda dalabilirler. (Bkz: Law savaşındaki müdahaleler)

Karasakal'ın tayfasının kendilerince + olayı haysiyetsiz ve şeref yoksunu olmaları, mesela Zoro ile King kapışırken tayfadan birisi gelip Kinge saldırmaya kalkmaz saldırmazda ama bu BB tayfası için hiç sıkıntı yok.
Misal Namiyi tenhada yakalasalar 10 kişi aynı anda dalabilirler. (Bkz: Law savaşındaki müdahaleler)
Karaktersizlikleri belli zaten de güç olarak da bir seviyeleri yok çöp denilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık