Shiryuu bir tek ilgi çekici bir karakter ya ama ondanda çok beklentim yok gerçekten Zoro çok güçlü oldu ya bana göre direkt salalım mihawk ile vs atsınKaraktersizlikleri belli zaten de güç olarak da bir seviyeleri yok çöp denilebilir.
Shiryuu bir tek ilgi çekici bir karakter ya ama ondanda çok beklentim yok gerçekten Zoro çok güçlü oldu ya bana göre direkt salalım mihawk ile vs atsınKaraktersizlikleri belli zaten de güç olarak da bir seviyeleri yok çöp denilebilir.
Luffy ile Karasakal da karşılaşmamalı keşke kaido ile karşılaşmadan önce Karasakal aradan çıksaydı.Shiryuu bir tek ilgi çekici bir karakter ya ama ondanda çok beklentim yok gerçekten Zoro çok güçlü oldu ya bana göre direkt salalım mihawk ile vs atsın
Bu objektifliğin hangi seviyesi reis? Sevdiğin karaktere bile acımamışsın.Luffy ile Karasakal da karşılaşmamalı keşke kaido ile karşılaşmadan önce Karasakal aradan çıksaydı.
Güç olayı çok dengesiz oldu ya Luffy'nin attığı yumruğa hangi karakter karşı koyabilir seri deLuffy ile Karasakal da karşılaşmamalı keşke kaido ile karşılaşmadan önce Karasakal aradan çıksaydı.
Zoro reyizi boşuna ayrı bırakmadı.Öyle kaptana böyle tayfa![]()
Reis adamların gücünden değil cesaretinden bahsediyoruz. Bizimkiler de yonkou tayfası oldu ya hani biraz daha cesaretli ve özgüvenli olsalar fena olmaz. Katakuri'ye gelince muhabbetle ne alakası var. Alakaya maydonoz.Yok dedi de ne olduJack'in ortaya çıkma döneminde bir efsane geliyor diyorduk Katakuri versustan sonra ama Jack tam bir cacık çıktı
Ben kaidonun tayfasının komple salata malzemesi olduğunu düşünüyorum. Hiç biri bir katakuri etkisi bırakmadı.
Kuru cesaret karın doyurmuyor dedim bendeZoro reyizi boşuna ayrı bırakmadı.
Reis adamların gücünden değil cesaretinden bahsediyoruz. Bizimkiler de yonkou tayfası oldu ya hani biraz daha cesaretli ve özgüvenli olsalar fena olmaz. Katakuri'ye gelince muhabbetle ne alakası var. Alakaya maydonoz.
Ace'in tayfasıda ne efsane tayfaydı ama...Öyle kaptana böyle tayfa![]()
Karasakal Kaido'dan güçlüdür.Luffy ile Karasakal da karşılaşmamalı keşke kaido ile karşılaşmadan önce Karasakal aradan çıksaydı.
Şu an değil ve böyle giderse de hiç olamayacak gibiKarasakal Kaido'dan güçlüdür.