Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle kaptana böyle tayfa :oleyo2:
Zoro reyizi boşuna ayrı bırakmadı. :a:
Yok dedi de ne oldu :) Jack'in ortaya çıkma döneminde bir efsane geliyor diyorduk Katakuri versustan sonra ama Jack tam bir cacık çıktı :) Ben kaidonun tayfasının komple salata malzemesi olduğunu düşünüyorum. Hiç biri bir katakuri etkisi bırakmadı.
Reis adamların gücünden değil cesaretinden bahsediyoruz. Bizimkiler de yonkou tayfası oldu ya hani biraz daha cesaretli ve özgüvenli olsalar fena olmaz. Katakuri'ye gelince muhabbetle ne alakası var. Alakaya maydonoz.

Zoro reyizi boşuna ayrı bırakmadı. :a:

Reis adamların gücünden değil cesaretinden bahsediyoruz. Bizimkiler de yonkou tayfası oldu ya hani biraz daha cesaretli ve özgüvenli olsalar fena olmaz. Katakuri'ye gelince muhabbetle ne alakası var. Alakaya maydonoz.
Kuru cesaret karın doyurmuyor dedim bende :) Katakuri'nin olayla alakası Luffy ile çok güzel bir vs attıktan sonra Kıtlık Jack'in göründüğü 2 3 panelle beraber dedik ki Üff ne tayfa geliyor. Ki Jack tayfanın 3 numarası falan olunca Queen ve Kingden beklenti arttı ama yine hüsraaaaaan :D

Law ilk önce augur'u aradan çıkarsa karasakal ve tayfası'nın topuklamak gibi bir olayları kalmayacak.Karasakal ve tayfasını bitirmek mantık olarak çok basit ama işte oda ne düşünüyor bilemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık