Zoro araya girmese kılıç daha çabuk hallederdi hakket. Enmanın da işi zordu.
Neden ki qeweqwrewBüyük adamsın reis
![]()
King bile gerçeği dile getirmiş. Enma'nın ne kadar etkili bir kılıç olduğu buradan anlaşılır umarım. Yiğidin hakkını da verelim, Zoro Enma'yı kullanmayı öğrenerek büyük iş yaptı. Sapından tutup sallamakla kılıç ustası olunmaaaazzz... Özünü kavramak lazım.
Bütün tekniklerini room diyerek yapıyorsa hangi tekniği yaptığını nereden biliyorsun o zaman? Hangi tekniği yaptığını göstermiyor ki sahnede.Misery'i böldü bir tek bugüne kadar meyvesiz gördüğümüz.
Bunu şöyle düşün. Luffy'nin de tekniklerini kullanması için Gomu Gomu demesi gerekiyor. Gomu demeden teknik kullandığı yok dimi?
Kestiğine göre Gamma Knife atamaz?Bütün tekniklerini room diyerek yapıyorsa hangi tekniği yaptığını nereden biliyorsun o zaman? Hangi tekniği yaptığını göstermiyor ki sahnede.
Enma test ederek zorlamış işte? @RedTeroR yine haklı.
dünyada sadece Luffy güçlenmiyor zaten konu yenmek olunca luffy elbette seriyi altüst eder zaten ana karakter diyebilecek bir şey yok. Bozuk meyvesi olmasa luffy'nin meyvesiz bir şekilde dövüşse Lucciyi yenebilir mi? Hayır.Luffy'nin, Lucci'yi kolaylıkla yeneceğini bilmeme rağmen keşke Luffy vs Lucci efsanesinin ikinci raundunu şöyle uzun uzun izleyebileceğim bir paralel evren olsaydı da izleyebilseydim diyorum.
Kim ne derse desin time skip sonrası bu ikilinin vs'sini tekrar görmek benim en büyük hayallerimden biriydi.
Şöyle Lucci,ağır silahlanma hakisi kasmış bir şekilde Luffy ile 15 bölüm tekrardan dövüşmesi için birçok şeyi yapardım...
Şimdi ise Luffy,tek atıp geçer diyorum.
Bölünmüş gemi var. Amputate ile bölünür. Luffy ya da Kid'in tekniklerden bölmüştür diyorsan sen bilirsin.Bütün tekniklerini room diyerek yapıyorsa hangi tekniği yaptığını nereden biliyorsun o zaman? Hangi tekniği yaptığını göstermiyor ki sahnede.
Tabi orası ayrı.Hepsinden biraz var ama meyve temelli dövüşüyor Law. Luffy'nin meyvesi temel dövüş tekniklerine katkı yapıyor mesela. Law için durum daha farklı.
Ameliyathane oluşturması gerekiyor diyelim o zaman.Bu alakasız ama. İsim vermek çizerlerin yaptığı olay. Wb bir şey söylemeden saldırı yapıyordu mesela. Orada ki maksat karakterin ne yaptığını okuyucuya göstermek. Law ameliyathane açıyor saldırı yapmasının temeli bu.
Bölünmüş gemi var. Amputate ile bölünür. Luffy ya da Kid'in tekniklerden bölmüştür diyorsan sen bilirsin.
Tabi orası ayrı.
Ameliyathane oluşturması gerekiyor diyelim o zaman.![]()