Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misery'i böldü bir tek bugüne kadar meyvesiz gördüğümüz.

Bunu şöyle düşün. Luffy'nin de tekniklerini kullanması için Gomu Gomu demesi gerekiyor. Gomu demeden teknik kullandığı yok dimi?
Bütün tekniklerini room diyerek yapıyorsa hangi tekniği yaptığını nereden biliyorsun o zaman? Hangi tekniği yaptığını göstermiyor ki sahnede.

Luffy'nin, Lucci'yi kolaylıkla yeneceğini bilmeme rağmen keşke Luffy vs Lucci efsanesinin ikinci raundunu şöyle uzun uzun izleyebileceğim bir paralel evren olsaydı da izleyebilseydim diyorum.

Kim ne derse desin time skip sonrası bu ikilinin vs'sini tekrar görmek benim en büyük hayallerimden biriydi.

Şöyle Lucci,ağır silahlanma hakisi kasmış bir şekilde Luffy ile 15 bölüm tekrardan dövüşmesi için birçok şeyi yapardım...

Şimdi ise Luffy,tek atıp geçer diyorum.
dünyada sadece Luffy güçlenmiyor zaten konu yenmek olunca luffy elbette seriyi altüst eder zaten ana karakter diyebilecek bir şey yok. Bozuk meyvesi olmasa luffy'nin meyvesiz bir şekilde dövüşse Lucciyi yenebilir mi? Hayır.
Luffy'i yenebilecek tek şey deniz taşıyla yapılmış herhangi bir kesici,delici veya ezici alet veya kılıç ustaları. Benim sıkıntım tek atar,tek yer demeleri.

Bütün tekniklerini room diyerek yapıyorsa hangi tekniği yaptığını nereden biliyorsun o zaman? Hangi tekniği yaptığını göstermiyor ki sahnede.
Bölünmüş gemi var. Amputate ile bölünür. Luffy ya da Kid'in tekniklerden bölmüştür diyorsan sen bilirsin. :D

Hepsinden biraz var ama meyve temelli dövüşüyor Law. Luffy'nin meyvesi temel dövüş tekniklerine katkı yapıyor mesela. Law için durum daha farklı.
Tabi orası ayrı.

Bu alakasız ama. İsim vermek çizerlerin yaptığı olay. Wb bir şey söylemeden saldırı yapıyordu mesela. Orada ki maksat karakterin ne yaptığını okuyucuya göstermek. Law ameliyathane açıyor saldırı yapmasının temeli bu.
Ameliyathane oluşturması gerekiyor diyelim o zaman. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık