Aynı şeyi düşünen var mıdır diye merak etmiştim.Son sahnede Dragon’un ağızına bakıp Garp’ın oğlu olduğuna emin oldum.
Aynı şeyi düşünen var mıdır diye merak etmiştim.Son sahnede Dragon’un ağızına bakıp Garp’ın oğlu olduğuna emin oldum.
Zoro öz evladıdır kıyamaz.
Bunu yazma göster derdim de şimdi hem mevzuyu bilmeyenler anlamaz hem de kaş bükersin, demeyeyim@carpe d. em seni ve sorunu görmezden geliyorum![]()
Garpın en büyük hatası resmen adam. Reisin ikinci hatası da hükümeti yıkmaması.Aynı şeyi düşünen var mıdır diye merak etmiştim.
İşin içine Oda'yı katmadığım için uzadı sanırım ben de bu kadar.Burada neden açtı imza hareketi diye mi? Öncesinde Ulti'ye de kaşrı açmayı düşünüyordu. Kata'yı yenmiş, içten patlamalı haki kullanan Luffy bu.
Oda'yı tanımıyormuş gibi yorum yapmaya gerek yok, Luffy'nin rahatlıkla Lucci yenmesi gerekiyor tabi ki, ama Oda illa ki saçma durumlara sokmaya seviyor karakterleri.
![]()
Büyük bir düşünür demiş ki;Garpın en büyük hatası resmen adam. Reisin ikinci hatası da hükümeti yıkmaması.
Sahnenin kendisi bilgiyi veriyor. There it is again, why he look just like a guardian deity. Herkesin gözü önünde. Aynen de o yüzden imzasıı olduğu için.Burada neden açtı imza hareketi diye mi? Öncesinde Ulti'ye de kaşrı açmayı düşünüyordu. Kata'yı yenmiş, içten patlamalı haki kullanan Luffy bu.
Oda'yı tanımıyormuş gibi yorum yapmaya gerek yok, Luffy'nin rahatlıkla Lucci yenmesi gerekiyor tabi ki, ama Oda illa ki saçma durumlara sokmaya seviyor karakterleri.
![]()
benim rüyaların varolma ihtimaliLuccinin adaya giriş senaryolarının hepsi birbirinden muazzam oluyor kafamda.
Zoro ile karşılaşırlar, Zoro bunları tarumar eder eğleniriz
Luffy ile karşılaşırlar, Luffy bunları helak eder gene eğleniriz
Tam adaya çıkacakken devrim arcına doğru evrilen bu arcta eksik parça Sabo arkadan bir kapatır bunlara blitzkrieg yemiş gibi dağılırlar daha da eğleniriz(m)
Lucci bir şekilde Sanjiye denk gelir, Sanjinin bacağı falan çatlar ama gene de tokatlar gene eğleniriz.
Büyük üşüşür o. Nerede bir Luffy karşıtı güruh var toplayıp başımıza üşüşür. Bir de büyük üşenir @twei var mesela ama onun konuyla alakası yok.Büyük bir düşünür demiş ki;
" Yav he he"
Kimsenin WB için uyduruk denizci askerlerine deprem kullanıyor şeklinde bir eleştirisini görmedim. Benzer mantıkla Law uyduruk askerlere PunkHazard'ta room kullanıyor dediğini de görmedim. Hatta oraya gitmeye gerek yok Luffy'nin uyduruk askere kullandı dediği yer de Law da room kullanıyor.Law, Room açmadan teknik yapamıyor ki zaten. Mecbur onu açmaya, imza yerine geçmez bu. Gemi ikiye bölünmüş. Law amputate kullanmış o belli. Kid'de çürümüş serseri diyor.
Ee uyduruk asker değil mi onlar :dd.d İşime geldiğinden değil öyle olduğundan. Şuan asıl sen işine göre yorum atmışsın.
Lucci geri döndüğüne göre Oda'nın değer verdiği isimlerden. Dövüşe girerse elbet yenilecek. Ama teke gideceğini sanmıyorum. Doğru. Luffy ile hiç denk gelmeyebilir.