Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada neden açtı imza hareketi diye mi? Öncesinde Ulti'ye de kaşrı açmayı düşünüyordu. Kata'yı yenmiş, içten patlamalı haki kullanan Luffy bu.

Oda'yı tanımıyormuş gibi yorum yapmaya gerek yok, Luffy'nin rahatlıkla Lucci yenmesi gerekiyor tabi ki, ama Oda illa ki saçma durumlara sokmaya seviyor karakterleri.

İşin içine Oda'yı katmadığım için uzadı sanırım ben de bu kadar.
Olay bu yani. Luffy'nin normalde Wano askerlerine de g4 açmasına gerek yoktu. Ama açtırdı.

Burada neden açtı imza hareketi diye mi? Öncesinde Ulti'ye de kaşrı açmayı düşünüyordu. Kata'yı yenmiş, içten patlamalı haki kullanan Luffy bu.

Oda'yı tanımıyormuş gibi yorum yapmaya gerek yok, Luffy'nin rahatlıkla Lucci yenmesi gerekiyor tabi ki, ama Oda illa ki saçma durumlara sokmaya seviyor karakterleri.

Sahnenin kendisi bilgiyi veriyor. There it is again, why he look just like a guardian deity. Herkesin gözü önünde. Aynen de o yüzden imzasıı olduğu için.

Luccinin adaya giriş senaryolarının hepsi birbirinden muazzam oluyor kafamda.

Zoro ile karşılaşırlar, Zoro bunları tarumar eder eğleniriz

Luffy ile karşılaşırlar, Luffy bunları helak eder gene eğleniriz

Tam adaya çıkacakken devrim arcına doğru evrilen bu arcta eksik parça Sabo arkadan bir kapatır bunlara blitzkrieg yemiş gibi dağılırlar daha da eğleniriz(m)

Lucci bir şekilde Sanjiye denk gelir, Sanjinin bacağı falan çatlar ama gene de tokatlar gene eğleniriz.
benim rüyaların varolma ihtimali

Law, Room açmadan teknik yapamıyor ki zaten. Mecbur onu açmaya, imza yerine geçmez bu. Gemi ikiye bölünmüş. Law amputate kullanmış o belli. Kid'de çürümüş serseri diyor.

Ee uyduruk asker değil mi onlar :dd.d İşime geldiğinden değil öyle olduğundan. Şuan asıl sen işine göre yorum atmışsın.

Lucci geri döndüğüne göre Oda'nın değer verdiği isimlerden. Dövüşe girerse elbet yenilecek. Ama teke gideceğini sanmıyorum. Doğru. Luffy ile hiç denk gelmeyebilir.
Kimsenin WB için uyduruk denizci askerlerine deprem kullanıyor şeklinde bir eleştirisini görmedim. Benzer mantıkla Law uyduruk askerlere PunkHazard'ta room kullanıyor dediğini de görmedim. Hatta oraya gitmeye gerek yok Luffy'nin uyduruk askere kullandı dediği yer de Law da room kullanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık