Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride IM sama bile gösterildi, Edward Weevil hala büyük bir gizemle saklanıyor.. Nasıl bir hayvan çıkacak bu ?

-Vegapunk asks Luffy to take him off the island

Vega bunu gerçekten söylemiş... Ula sen beyin meyvesi yemiş adamsın. Bunu düşünmek senin için bir ihtimal bile değil. Değil bunu, on adım sonrasını bile düşünmen gerek. Hadi meyveyi falan geçtim. Yahu sen Seraphimleri yapmış adamsın. Bunu yapan adam artık bir başkasına böyle cümle kurmamalı. Vega da bitmiş.

-Vegapunk asks Luffy to take him off the island

Vega bunu gerçekten söylemiş... Ula sen beyin meyvesi yemiş adamsın. Bunu düşünmek senin için bir ihtimal bile değil. Değil bunu, on adım sonrasını bile düşünmen gerek. Hadi meyveyi falan geçtim. Yahu sen Seraphimleri yapmış adamsın. Bunu yapan adam artık bir başkasına böyle cümle kurmamalı. Vega da bitmiş.
Uçan robotu var. Uçarak kaçabilir istese, Dragon'un yanına gidebilir. Bomboş muhabbet işte. Bizimkileri mecbur bağlaması gerekiyor bir yere bu yoldan gidecek.

Harbi Teach Veganın meyvesini kaparsa ne olur. Adamda sınırsız bilgi var birden yüklenmeyle devreler yanar herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık