Ben de onu soracaktım şimdi.ben anlamadım vegapunk bu arcın prensesi mi oldu şimdi
Wano prensesini zoro kaptı bu arc iki tane alması lazım luffy'nin
Ben de onu soracaktım şimdi.ben anlamadım vegapunk bu arcın prensesi mi oldu şimdi
Punk Hazard'da bile bulundukları yeri imha edebilecek buton vardı. Şaka gibi gerçektenBilmediğim için soruyorum:
Vegapunk bu adanın girişini falan yaparken kairosekiyi hiç mi kullanmayı akıl edememiş?
Veya Vegapunk,adaya gelebilecek düşmanlara karşı hiç mi robotik birşey icat etmemiş?
Oda,Lütfü'yü illaki kurtarıcı yapmak için Vegapunk'a bu zamana kadar adada hiçbirşey yaptırmamış anlaşılan.
Yani Vegapunk,adada sadece Lütfü'nün gelmesini beklemiş arkadaşlar.
sodaaaaaaa vs godaaaaa konusu açılmalı artık.
Zoruto ile Bufi'nin maceraları güzel olurdu. Uzay Korsanları olarak evrene açılırlar. Maşima-sensei destek atar Oda'ya.Artık bu serinin bitip Zoruto’nun çizilmesinin zamanı geldi bence@Riful ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
Turta yemekten göbek büyüten adam ne yapsın öyle yararlı bir meyveyi o anca vur patlasın çal oynasın kafasında.Harbi Teach Veganın meyvesini kaparsa ne olur. Adamda sınırsız bilgi var birden yüklenmeyle devreler yanar herhalde.
Kaparsa derken kapatırsa yani karankik meyvesiyle. Teach beyini ne yapsın yoksaTurta yemekten göbek büyüten adam ne yapsın öyle yararlı bir meyveyi o anca vur patlasın çal oynasın kafasında.
Luffy reyiz boydguard değil.@Alpamis Tanrı Nika'nın koruduğu Vegapunk'ın ölme ihtimali var mı?