Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de seride gerçekten merak ettiğim birkaç şeyden biriysi Vegapunk. Artık o şeyleri de merak etmemeye başladım. Sırf alışkanlıktan okuyoruz bakayım daha ne kadar devam edebilirim.

O değil de seride gerçekten merak ettiğim birkaç şeyden biriysi Vegapunk. Artık o şeyleri de merak etmemeye başladım. Sırf alışkanlıktan okuyoruz bakayım daha ne kadar devam edebilirim.
Benim de pek merak ettiğim bir şey kalmadı. Teach'in son güçte savaştığını görsem yeter. O da zaten Nika gibi bir şey çıkardı gram eğlenceli olmayacak bir dövüş.

Benim de pek merak ettiğim bir şey kalmadı. Teach'in son güçte savaştığını görsem yeter. O da zaten Nika gibi bir şey çıkardı gram eğlenceli olmayacak bir dövüş.
Hiç merak etme hacı. Amazonun Galadrielinin bıraktığı izi bırakacak sana. Bak şimdiden garantisini veriyorum.

Birileri hâlâ yapmadıysa bu ve benzeri görseller üzerinden Vegapunk'a espri üretmeli. Ben fikir adamıyım, faaliyete geçmem.

Ne değişik yorumlar okuyorum.Adam zaten dahiymiş üstüne meyve yemiş ve dehasını belki 1000 tane bilim adamından daha bilgili olma yolunda arttırmış işte.Ceaser Queen ve Judge anca Vegapunkın getir götürünü yapabileceğini anladığı için kendi yollarına gitmişler:pHerkes kendi amaçları doğrultusunda meyvesini silahını kılıcını bilmemneyini almış takılıyor işte seride :D
Adam zaten meyveymiş ve dahi yemiş.
Bana mikrofonu bırakıp havalı bir şekilde ortamdan çıkan link atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık