Benim de pek merak ettiğim bir şey kalmadı. Teach'in son güçte savaştığını görsem yeter. O da zaten Nika gibi bir şey çıkardı gram eğlenceli olmayacak bir dövüş.O değil de seride gerçekten merak ettiğim birkaç şeyden biriysi Vegapunk. Artık o şeyleri de merak etmemeye başladım. Sırf alışkanlıktan okuyoruz bakayım daha ne kadar devam edebilirim.
Hiç merak etme hacı. Amazonun Galadrielinin bıraktığı izi bırakacak sana. Bak şimdiden garantisini veriyorum.Benim de pek merak ettiğim bir şey kalmadı. Teach'in son güçte savaştığını görsem yeter. O da zaten Nika gibi bir şey çıkardı gram eğlenceli olmayacak bir dövüş.
Yumurta kafa daha uygun gibi. Zaten adanın tepesinde kırık bir yumurta var. Ondan dolayı yumurta kafa adası diyorlar sanırım. Egghead'ın manası da çok bilmiş şeklinde kullanılıyor mecazen.Egghead = Çokbilmiş ??
Bepo ya da Jean Beartla kapışsa ne güzel olur heBen seriyi burges'ın yerde sürüklenen kellesini görmek için takip ediyorum.
Adam zaten meyveymiş ve dahi yemiş.Ne değişik yorumlar okuyorum.Adam zaten dahiymiş üstüne meyve yemiş ve dehasını belki 1000 tane bilim adamından daha bilgili olma yolunda arttırmış işte.Ceaser Queen ve Judge anca Vegapunkın getir götürünü yapabileceğini anladığı için kendi yollarına gitmişlerHerkes kendi amaçları doğrultusunda meyvesini silahını kılıcını bilmemneyini almış takılıyor işte seride
![]()