Caesar gaz meyvesini sahip değil miydi o zaman judgeye yazar
Caesar gaz meyvesini sahip değil miydi o zaman judgeye yazar
Yoo gayette Dns, Red gibiler için Zoro olmasa seri çöp. Luffy ana karakter olduğundan fanları oradan yırtıyor. Alpa içinde mesela Luffy olmasa seri çöptür. Ki Luffy'nin olmadığı bölümde Luffyciler çok nadir yazıyor. Yazan da genelde Zoroculara laf atmak için bölüm için değil.Sanjiciler zorocular halinden memnun sadece çok panel ayırmamasından şikayetçi zorocular.Sanjiciler malum sebepten şikayet ediyor senelerdir aynı durum yaniLuffyciler desen ne olursa olsun halinden genel olarak memnun sen ve diğer lawcular zirve dönemini yaşıyor memnun olmayan kısım kimler bunu merak ediyorum ben daha çok
![]()
Ben meraktan takip ediyorum artık yoksa cidden burada herhangi bir karakterin fanlığı vs yapılmaz. Hemen her şey olabilir.Yoo gayette Dns, Red gibiler için Zoro olmasa seri çöp. Luffy ana karakter olduğundan fanları oradan yırtıyor. Alpa içinde mesela Luffy olmasa seri çöptür. Ki Luffy'nin olmadığı bölümde Luffyciler çok nadir yazıyor. Yazan da genelde Zoroculara laf atmak için bölüm için değil.
Sanjiciler zaten salmış. Eskisi gibi yoklar. Birbir her karakter için mi yazayım. :dd d
Onun çocukluguda böyle oluyor heraldeKonuşuldu mu bilmiyorum ama diğer seraphimler çocukken Kuma seraphimi neden yetişkin?
Hikayeleri için dimi. Gizemler, açıklanmayan şeyler için.Ben meraktan takip ediyorum artık yoksa cidden burada herhangi bir karakterin fanlığı vs yapılmaz. Hemen her şey olabilir.
yok ya Kuma'nın çocukluğu farklıOnun çocukluguda böyle oluyor heralde![]()