Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1067 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk'u hiç böyle hayal etmemiştim.Yani Vega'yı böyle göreceğime keşke silüet olarak seri bitene kadar kalsaydı.

Vegapunk dediğimiz kişi meyve ve Oharalı'ların kitabı sayesinde mi dünyanın en büyük bilim adamı?Kurgu Vegapunk'u bu kadar sıradanlaştırmak zorunda mıydı?

Her bölüm Vegapunk'la ilgili hayal kırıklıklarım bir bölüm öncesine göre artıyor.

Tekrar aynı şeyleri yazıyorum ama Vegapunk,serideki diğer bilim adamlarından kitap ve meyve konusunda ayrışmamalıydı.Vegapunk'un kendi çabalarıyla dünyanın en iyisi olmasını tercih ederdim.

Bu Vegapunk,sanki normal bir bilim insanıymışta beyin meyvesi yiyerek ve Ohara'lıların kitaplarını okuyarak bu hale gelmiş gibi bir senaryo çizildi.

Eee bu imkanları bizim Franky'e,Judge'ye tanıyın onlarda birer Vegapunk olsun!

Sizi bilmem ama keşke Vegapunk'u hiç görmeseydim,silüet olarak kalsaydı diyorum...

Luffyciler Zorocular Sanjiciler bir çoğu için geçerli. Ve evet mutlu edecekse ben de.
Sanjiciler zorocular halinden memnun sadece çok panel ayırmamasından şikayetçi zorocular.Sanjiciler malum sebepten şikayet ediyor senelerdir aynı durum yani :D Luffyciler desen ne olursa olsun halinden genel olarak memnun sen ve diğer lawcular zirve dönemini yaşıyor memnun olmayan kısım kimler bunu merak ediyorum ben daha çok:hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık