Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon kocaman bir balondur. Bırak dünyayı değiştirmeyi çorabını değiştiremez bu adam.

Gerçek devrimci Sabo'dur.
 
şu seriyi star tv zamanlarından beri bilirim okurum.büyük mangaların hepsini okudum ufak tefek fazla popüler olmayan mangaları da bitirmişimdir.ana karakterin babası rolündeki en boş karakter kim diye sorsalar net dragondur.lan adam poz kesip konuşmaktan başka bi şey yapmıyor.
Aslında yapıyor ama biz genelde poz kesiyor şeklinde gördüğümüz için tek yaptığı şeyin bu olduğunu düşünüyoruz. Adam Luffy'i kurtardı, devrim ordusunu kurdu, vega ve kuma'yı hükümete sızdırdı, kumayı kurtardı, sabo'yu kurtardı, karasakal ve ekibiyle sürtüştü, sabo'yu dressrosa'ya meyve avı için gönderdi, robinden çok önemli bilgiler edindi, kendi oğlu zaten devrimciler için yapmasa bile devrimcilerin yararına iş yaptı. Bu seride lider karakterler(filo amirali olan sengoku ve akainu, kong, 5 ulu, im, dragon) genelde emir komuta zincirinin başında bulundukları gerekçesiyle aksiyondan uzak duruyorlar. Akainu gibi yerinde duramayan biri bile filo amirali olduktan sonra duruldu. Yani bu yüzden sürekli dragonu eleştirmeye gerek yok, adam doğru yer ve zamanı kollayıp ona göre hareket ediyor. Bizzat aksiyona katılacağı zamanlar da gelecektir.
 
Evet, verecek. Bu Dragon'un kendi özel hayatıyla ilgili bir bilgi değil. Devrimin alevleri dediği, umut olarak gördüğü Robin'le ilgili bir bilgi. Ohara'daki bilgi mirasını Robin almayacak da kim alacak? "Hehehe Dragon ketum ondan söylememiştir, adamlarına bile çocuğunun olduğunu söylememiş ehehe" Bunu yiyeceksen sen ye.
Belkide Saul onlara Robin olayını anlatmadı çünkü kızın daha fazla zarar görmesini istemiyordu bence
 
Belkide Saul onlara Robin olayını anlatmadı çünkü kızın daha fazla zarar görmesini istemiyordu bence
Saul'u anlatmasın, kitapları anlatsın, Ohara'nın mirası yaşıyor desin. Saul'u anlatmamasını anlarım, kitapları anlatsın bari yazdım zaten. O yazdığın basit olayları biz de tahmin edebiliyoruz az çok, bunların olması iyi hikaye anlatımı yapmıyor ayrıca. Sen zevk alıyorsan al,ama bana daha fazla savunmasını yapma lütfen.
 
Koca Ana korsanlarına ne büyük eksi yazdı bu arada. Pudding kaçırıldı. Germa ve Caesar kurtuldu. Caesar bir gaza Katakuri'yi ekarte etti. :D
bence çok büyük bi eksi yok, başlarında BM yok, CC daha önce de çok tehlikeli olduğunu sadece havadaki oksijeni keserek bile Luffyleri tekleyerek göstermişti. burda daha da öte bi teknik var, ilkte yakalanan herkes yiyor bell ki. ve Luffyi senelerce gömdüler bundan ötürü, inanılmazdı. ayrıca Puddingi almaya Kuzan ve Van Augur gelmiş görüyoruz, eski Amiralin tüm gücüne bile gerek yok(Luffy ve Namiyi tutamayan basiretsiz ikili Amiral mi tutacak), adam herkesi dondursa Puddingi tutsa sonra da ışınlansalar zaten operasyon finito.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık