Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oda daha geçen röportajında okuyucu umrumda değil, ben ne istersem onu çizerim gibi bir şey dedi. Kocaman kaka çizse alın size kaka dese herkes aynen okumaya devam eder oda kendi bildiği yoldan devam eder. O yüzden yazara saygı duymuyorum. Yazar çünkü size saygı duymuyor.
 
Bu bölüm zaten az olan momentumu bitirmiş. Sıfır aksiyon ve sıfır tehdit. Saul ve Ohara olayı, Elbaf'ta açıklansa daha duygulu olabilirdi. Elbaf'ın halkı dostane çıkar diyorduk, Saul sayesinde artık müttefik olacakları kesinleşti. Bu arc'tan da, sonraki Elbaf arc'ından da pek beklentim kalmadı. 2 aylık bir timeskip verse de direk son yol ponesi için verilen savaşı okusak.
 
Dragon'un şiddet hor görmesi. Fikir adamı diyenlere artı yazdı bile. Dragon'un karziması için bölüme güzel diyeceğim.
 
İnşallah bu arc 30-35 bölümü geçmez 10 bölüm işlendi zaten 25 bölümde diğer olaylar rahatlıkla işlenir. Bir Lucci tehditi var zaten onlarda ciddi tehdit sayılmazlar.
 
Dragon İvankova bilgi vermemiş dedim ben Robine mi verecek birde
Evet, verecek. Bu Dragon'un kendi özel hayatıyla ilgili bir bilgi değil. Devrimin alevleri dediği, umut olarak gördüğü Robin'le ilgili bir bilgi. Ohara'daki bilgi mirasını Robin almayacak da kim alacak? "Hehehe Dragon ketum ondan söylememiştir, adamlarına bile çocuğunun olduğunu söylememiş ehehe" Bunu yiyeceksen sen ye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık