Ne kafa bulurlar seninle youtubeta şimdiO kafa bende olsa, ben de okurum.
Kuzan vs fark etmiş ama çaktırmamış olsa bari o kitapları:/
Ne kafa bulurlar seninle youtubeta şimdiO kafa bende olsa, ben de okurum.
Lilith çıktığından beri derdim bitmedi. Alıştım artık.Ne kafa bulurlar seninle youtubeta şimdi
Kuzan vs fark etmiş ama çaktırmamış olsa bari o kitapları:/
Atıyor musun bari hafızaya?Lilith çıktığından beri derdim bitmedi. Alıştım artık.![]()
Çocukken yaptıklarını yok saymamalısın.Bu dediğin olursa bencede sorun yok.Yani Oda,Vegapunk'u dünyanın en zeki adamı olarak arc bitmeden bize tekrar bir vurgulaması lazım.Yine diyorum Vegapunk'un bilim insanları arasında "en iyisi" olarak nitelendirilmesinin sebebi sadece kitaba bağlanmamalı.
Yok. Daha doğmamıştı.Atıyor musun bari hafızaya?
Ohara katliamında Luffy doğmuş muydu?
Şu sıralar çok odaklananıyorum. Hayatım yoğun geçiyor.Atıyor musun bari hafızaya?
Ohara katliamında Luffy doğmuş muydu?
Zalım luffyyi yapıp gidip ordu kurmuş.Yok. Daha doğmamıştı.
Yaptıkları dövüşte,Sakazuki'nin eline Kuzan'ı öldürme fırsatı geçmiş diye hatırlıyorum.Öldürmez bence ya. Kötü birisi olarak görmüyordur. Anlaşmalı değilse korsan olanını öldürmek isterdi.
Kumayı kim Pacisifista yaptı ilk ve denizcilere karşı kullandırdı Vegapunk sonra naptı Px çıkarayımda unutsunlar dedi ve hepsini Kuma tarlası yaptı bunları yöneten kumanda gibi sistem var biliyorsun hadi diyelim denizcilere verdi ama yinede kontrol edemez mi ? Sonra naptı dedi Schibukaileri silin benimkileri kullanın dedi Peki bunları kontrol eden yok mu bunlar direk hedefe saldırabiliyorsa denizcilerede saldırabilir benim teorim şu denizciler artık ya Vegapunk'u silmesi lazım ( çünkü Sabo olayı son nokta oldu) ya da Vegapunk'ın artık tamamen tüm sistemini Dragon'a devretmesi lazım2 ajana duran tehdit mi olur? Ajakmss
Adam baba oğluma bak demiş kaçmış rüzgar gücüyleZalım luffyyi yapıp gidip ordu kurmuş.![]()