Vegapunk Franky'nin kendine yüklediklerini çocukken yani kitapları okumadan önce yapmamış mıydı?++++1
Franky, Vega'nın yaptığı lazerin birebir aynısını kendine yükledi. Franky sahip olsa o kitaplara o da çokça şey yaparmış.
Vegapunk Franky'nin kendine yüklediklerini çocukken yani kitapları okumadan önce yapmamış mıydı?++++1
Franky, Vega'nın yaptığı lazerin birebir aynısını kendine yükledi. Franky sahip olsa o kitaplara o da çokça şey yaparmış.
Onu bilmiyorum ama Franky'de okuyarak başarıyor. Zaten kendini modifiye eden biri. Bu kitapları okusa bence o da seraphim çıkarırdı.Vegapunk Franky'nin kendine yüklediklerini çocukken yani kitapları okumadan önce yapmamış mıydı?
Ben öyle hatırlıyorum. Çocukken lazer silahı vs. yapan adamın kitaplardan, bulunduğu adadan yararlanma kapasitesi ile diğerlerininki bir olmaz bence.Onu bilmiyorum ama Franky'de okuyarak başarıyor. Zaten kendini modifiye eden biri. Bu kitapları okusa bence o da seraphim çıkarırdı.![]()
İşte çok şey öğrendi diye öldürecekler sen de diyorsun ama Vegapunk'ın bu saniyeden sonra mühimmatı bile kendi robotları hallediyorsa ve denizcilerden üstün güç kuvveti varsa kusura bakmada bu tehditi durduramazsınNerede diyor Antik yapar diye? Çok şey öğrendi diye öldürecekler. Onlar da farkında bilgilerinin kaynağının ne olduğu konusunda. Çok şey öğrendi dedikleri, Antik Krallık hakkında çok şey öğrendi. Parasını ver antik robotu da yapar emrine verir. Çekinmelerini gerektiren bir durum yok.
Vegapunk'ın laflarından sonra artık Dragon ile birlikte çalışıyor diyebiliriz.Bu Kuzan serinin en kilit karakterlerinden çoğu açıdan. Devrimci çıkması şaşırtmaz bu saatten sonra.
2 ajana duran tehdit mi olur? Ajakmssİşte çok şey öğrendi diye öldürecekler sen de diyorsun ama Vegapunk'ın bu saniyeden sonra mühimmatı bile kendi robotları hallediyorsa ve denizcilerden üstün güç kuvveti varsa kusura bakmada bu tehditi durduramazsın
İkisi bir arada da olabilir. İllaki iki uçtan birinde yer alması gerekmiyor. Yani, dünyanın en zeki adamı, üstüne bir de dünyanın en değerli bilgilerini elde etmiş. O bilgilerin de hakkını vermiş.Demek istediğim şuydu benim:
Vinsmoke'lara da o kadar kitap verilseymiş belki onlarda Vegapunk kadar olurlarmış.
Yani Vegapunk'un bilim insanları arasında en iyisi olmasının sebebi "KİTAP" olmamalıydı.Vegapunk,diğerlerinden kitap sayesinde ayrışmamalıydı.
Üstün zekasıyla diğer bilim insanlarından ayrışmasını isterdim.Birşeyleri kendi kendine başarmasıyla diğerlerinden üstün olmasını isterdim.
Godaaaaaaaa! Sodaaaaaaaa!
Bu dediğin olursa bencede sorun yok.Yani Oda,Vegapunk'u dünyanın en zeki adamı olarak arc bitmeden bize tekrar bir vurgulaması lazım.Yine diyorum Vegapunk'un bilim insanları arasında "en iyisi" olarak nitelendirilmesinin sebebi sadece kitaba bağlanmamalı.İkisi bir arada da olabilir. İllaki iki uçtan birinde yer alması gerekmiyor. Yani, dünyanın en zeki adamı, üstüne bir de dünyanın en değerli bilgilerini elde etmiş. O bilgilerin de hakkını vermiş.
Öldürmez bence ya. Kötü birisi olarak görmüyordur. Anlaşmalı değilse korsan olanını öldürmek isterdi.@sensey Sakazuki Kuzanı öldürmediğine pişman olacak diyebilir miyiz ? xd