Sodex 29 Haz 2023 #41 @BlackMask Yokluğumda benim yerime anime konularını açtığın için teşekkürler. Emeğine sağlık.
BlackMask 29 Haz 2023 #42 Sodex dedi ki: @BlackMask Yokluğumda benim yerime anime konularını açtığın için teşekkürler. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, ne demek. Geçmiş olsun. Bundan sonra açmaya devam edeceksen, yani artık müsaitsen sana devrediyorum.
Sodex dedi ki: @BlackMask Yokluğumda benim yerime anime konularını açtığın için teşekkürler. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, ne demek. Geçmiş olsun. Bundan sonra açmaya devam edeceksen, yani artık müsaitsen sana devrediyorum.
Sodex 29 Haz 2023 #43 BlackMask dedi ki: Rica ederim, ne demek. Geçmiş olsun. Bundan sonra açmaya devam edeceksen, yani artık müsaitsen sana devrediyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben müsait oldukça açarım. Olur da açamazsam sen de çekinmeden açabilirsin.
BlackMask dedi ki: Rica ederim, ne demek. Geçmiş olsun. Bundan sonra açmaya devam edeceksen, yani artık müsaitsen sana devrediyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben müsait oldukça açarım. Olur da açamazsam sen de çekinmeden açabilirsin.
BlackMask 29 Haz 2023 #44 Sodex dedi ki: Ben müsait oldukça açarım. Olur da açamazsam sen de çekinmeden açabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Tamam, öyle durumda bana haber verirsin.
Sodex dedi ki: Ben müsait oldukça açarım. Olur da açamazsam sen de çekinmeden açabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Tamam, öyle durumda bana haber verirsin.
Cüneyt Arkın 30 Haz 2023 #45 bu efekt olayı insanların sarasını tetikler mi? pokemonun bir bölümünde böyle sürekli renk bombardımanı vardı. japonyada çocuklar sürekli hastaneye taşınmıştı. aynı şey olmasın. Gizli İçerik: EPİLEPSİ NÖBETİ OLAN AÇMASIN
bu efekt olayı insanların sarasını tetikler mi? pokemonun bir bölümünde böyle sürekli renk bombardımanı vardı. japonyada çocuklar sürekli hastaneye taşınmıştı. aynı şey olmasın. Gizli İçerik: EPİLEPSİ NÖBETİ OLAN AÇMASIN
Jacques 4 Tem 2023 #46 One Piece daha ne kadar kötü olabilir bilemiyorum. Manga ve Anime hiç bu kadar kötü olmamıştı. İyi ki seriye ara vermişim. Bu çile cidden çekilmez.
One Piece daha ne kadar kötü olabilir bilemiyorum. Manga ve Anime hiç bu kadar kötü olmamıştı. İyi ki seriye ara vermişim. Bu çile cidden çekilmez.