Ölüsü bile farkını ortaya koyuyor.Saçma salak tiplerle dövüştürüyor Zoro'ya çizdiği bir tane düzgün kılıç ustası rakip yok. Anca ölü Ryuma'nın zombi bedeni, peh
Ölüsü bile farkını ortaya koyuyor.Saçma salak tiplerle dövüştürüyor Zoro'ya çizdiği bir tane düzgün kılıç ustası rakip yok. Anca ölü Ryuma'nın zombi bedeni, peh
OP halkı toplanıp Allah demiş. Daha ne olsun?Luffy özel değil dedin gelişi 800 yıl önceden haber edilmiş.
D özel değil dedin. Ne kadar özel olduğunu 500 bölümdür işliyor.
Meyve özel değil dedin sonucu gördük.
Hala gelip ama ben şöyle böyle yapıyorsun, bırak boşver bence![]()
Ben seriyi dinamiklerine göre yorumladım. Zoro daha yonko komutanı hayatında görmedi. Luffy'nin yonko komutanı karşısında düştüğü hali gördük. Gerçekçi yaklaştık ama mangaka fanları alevlendirmek içi boş böyle bir yol seçti. Senin de hoşuna gitti tabiSen ne yazıyordun bu arada![]()
Ben seriyi dinamiklerine göre yorumladım. Zoro daha yonko komutanı hayatında görmedi. Luffy'nin yonko komutanı karşısında düştüğü hali gördük. Gerçekçi yaklaştık ama mangaka fanları alevlendirmek içi boş böyle bir yol seçti. Senin de hoşuna gitti tabiZKK forever mı hala
![]()
@Jacques'in bir üstüymüş hahahahaha xD@kekomancer reis X Drake+Sanji+Perospero vs Queen tarzı bir şeyler diyordu.
Ben hala öyle diyorum. Dördü de yaşıyor sonuçta.@kekomancer reis X Drake+Sanji+Perospero vs Queen tarzı bir şeyler diyordu.