Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben gelen resimleri de gördüm şimdi. Zor durumda olan Karasakal gibi. Karanlığı ile meyvesini kapatmadığı sürece benim umudum artıyor. Ayrıca bunu bölüm yorumuna saklıyordum aslında ama şuan ki gösterdiği 5 v 1 e karşı performansıyla Law net imparator gücünde benim için. Ve bir çok Law tartışmasını bununla beraber kapattım.
Law yenilecek maalesef, şimdiden alışmak lazım.

Bb surpriz bir şeyler yapacak muhtemelen ya da dışarıdan müdahale gelebilir.

Üye silindi 7717

Hahaha sen Dof'dan o kadar umutsuzsun işte, normaldir de adam yerine koyan yok ki... :D

Ben neyi kabul edeyim? Böyle bir şey olmaz sen öyle sanmaya devam et. :S
Hala Croc > Law mı diyorsun ? Law - Kid ve Luffy sürekli gelişecek bu adamları geçmiş olmaları çok normal.Umutsuzluk ile alakası yok...

Yiğitlerim savaşıyor ya ciddi ciddi
Law üstünlük kurmuş gibi duruyor. Karasakalda kanlar akarken, tayfası gemiye dönelim derken Law'da daha çizik yok. Fakat asıl buradan sonra önemlisi.

Ben sana ne dedim önce r-room sonra k-room lazım aynısı yaptı law. R ile gurayı hafifletti kendi adamlarına da vurdurdu K ile deldi geçti. Tayfa da iyiymiş aslında mangaka çizmemiş :D @Ölüm Cerrahı
Dahası da gelecek Biiznillah. Tayfa için evet, Oda'nın hıyarlığı idi. Wano belki de kalabalık olduğu için onlara panel ayırmadı. Şimdi güzel işleyebilir, umarım.

Oda’nın her zamanki zorlama senaryolu dövüşlerinden biri. Tayfadan biri hemen “dikkatsizce, düşünmeden daldığın için yedin onu” demiş.

Madem law’ı teach’le dövüşecek güçte çizmek istiyorsun bırak normal şekilde vursun. Karıştırma şöyle şeyleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık