Luffy, Arc içindeki 2. tekini de yemiş o zamanEvet Luffy.

Luffy, Arc içindeki 2. tekini de yemiş o zamanEvet Luffy.
KeşkeHelva hazırlandı ama Teach için yiyeceğiz belli ki.![]()
Sen Croc'un dayak yiyeceğini kabul et.Ben bunu her türlü onaylarım.Problem yok.@II. Invictus Dof'u kılıçsız dövermiş Law şuan, asıl o kesinleşti sen onu düşün...
Bana demeyeceksin onu Kuzan 2 tane Kata'yı yener diyen bendim. Zoro'cular King'in tek başına Saka'ya kaybetmeyeceğini yazıyordu ona kıyasla.Kata da Mihawk yeniyordu. dasdas Amiralleri de yeniyordu bu arada bir kısma göre.
Zoro, kral hakiden şelale yapsa Teach onu da meyve yeteneği sanıp karanlıkla içine çekerek tek yer.@Roronoa Zoro @Mr. Bushido @RedTeroR @Densetsu no Samurai
Bu şakayı kaçırmayın istedim fandaşlar. Kral hakisi olmayan Law, Zoro'dan güçlüymüş. Jskskslslla
Serzenişlerim hep Oda'ya idi. Biz bu tayfanın gücünü hiç görmedik, belirsiz kıldı. Wano'da umudum vardı. Orada da yoksaydı. Gururlandım. Beni gömecekse tayfası gömsün. Jean ve Shachi'den sonra Bepo hadi be ayım.Krala o kadar kolay ulaşamazsın çekmiş. Tayfayı yok sayıp 1v5 diyenlerin yüzü kızarır mı? @Ölüm Cerrahı![]()
Kullansa da etki olayı işliyor mu acaba? Oda tam göstermeden kesmiş sahneyi, Law'in tepkisi var da göremedik devamını Ace-Teach sahnesi gibi kesmiş önemli yeri.Tiç yami yami'yi kullanmaya başladığı içindir.