Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok okudumda senden duymak istedim net sonucu.
Burda “damn” diye düşünmesinden belli. Law’ın planını anlıyor ama ışınlamayı bastıramıyor.

dof’un armamenti law’dan güçlüydü. Öyle olmasa kılıcı eliyle tutamazdı. Ama ışınlamayı engellemek baya hayvanlık isteyen bişey. Dof öyle değil. Belki teach’te de yoktur o haki.
Bunu daha net söylememin tek yolu var. Buyur:

Do-fun ar-ma-men-ti law-dan güç-lüy-dü. Öy-le ol-ma-sa kı-lı-cı e-liy-le tu-ta-maz-dı. A-ma ı-şın-la-ma-yı en-gel-le-mek ba-ya hay-van-lık is-te-yen bi-şey. Dof öy-le de-ğil.

Nasıl kaçırtıyordu. Karşılaşma yarım mı kaldı? İş yerindeyim şuan ayrıntılı bakamıyorum
Biraz hırpalanmış Teach, kan tükürüyor sanırım. Tayfası da gemiye dönmeyi teklif etmiş ama Teach kabul etmemiş.
@Roronoa Zoro
Luffy ve Karasakal, aydınlık vs karanlık olarak işlenecek ama birbirine de çok benzer yönlerle. Biri kara kara kara gölgeler saçacak öbürü ak beyaz parlayıp at kalbim gümgüm diye dolanacak ama altyapıları benzer döşenecek. Yinyanga döner yani işin sonu.
Aynen. Güneş tanrısı dedi işte, daha ne olsun?

Bunu daha net söylememin tek yolu var. Buyur:

Do-fun ar-ma-men-ti law-dan güç-lüy-dü. Öy-le ol-ma-sa kı-lı-cı e-liy-le tu-ta-maz-dı. A-ma ı-şın-la-ma-yı en-gel-le-mek ba-ya hay-van-lık is-te-yen bi-şey. Dof öy-le de-ğil.
Tamam bende diyorum ki meyve gücünü engelleme hakisi farklı bir haki türü mü,? Diğerinden nasıl ayrılıyor.
Dalgaya almasan iyiydi,ciddiye aldık soru sorduk diye mi yaptın ?

Law'a yazan artının en büyük bölümü doğrudan Dof'a yazar. Teach için Shanks zamanı falan gelmez. 2 yıldır iyi yonkou olup bölgelere çökmüş.

Tamam bende diyorum ki meyve gücünü engelleme hakisi farklı bir haki türü mü,? Diğerinden nasıl ayrılıyor.
Dalgaya almasan iyiydi,ciddiye aldık soru sorduk diye mi yaptın ?
Ben “dof’un hakisi law’dan güçlüydü” demişim. Sen “law’ın hakisi>dof’un hakisi” mi demek istiyorsun diye soru sormuşsun. Yazdığın sorunun cevabı orda.

Law çatı dövüşünde “hayvan gibi hakileri var” demişti. Belki ışınlanma gibi şeylere engel olmak haki miktarıyla alakalıdır. Luffy kral hakisi kullanmayı öğrense de haki miktarı bi anda artmadı mesela. Daha iyi kullanmayı öğrendi. Onu hala ışınlayabilir bence law.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık