Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof'u bir kenara bırak şimdilik.
Her hakisi daha güçlü olan,meyve saldırılarından kurtulcak diye kural yoktur.Dediğim çok net.
Bir çok unsur var dövüşte.
Orası öyle zaten. Belli bir seviyenin üstüysen ve odaklanırsan gücü iptal edebiliyorsun. Düşman olarak görmezsen, dikkat etmezsen her türlü saldırıyı yersin. Luffy'nin 70 yaşına dönüşmesi, Kaido'nun kafasının lastik gibi esnemesi gibi örnekler bulunur.

Lawın kılıç ustalığı değil o. Meyve gücü. Gidip de Mihawk'tan eğitim almış 3 kılıç kullanan kaidoya yara bırakan birisi ile law gibi zerre kılıç tekniği kullanmamış hep meyve ile dövüşmüş birisinin kılıç ustalığını da bir tutmazsın. Ayrıca Zoro da Teach'i kesebilir. Üstelik Kaidodan beter hale getirir. Hele şimdi inim inim inletir.
Gura gura gibi küçük bir engeli geçebilirse :)

O bir görüştür o tartışılır sen benim demek istediğimi anladın.

Bu arada bölünmeyerek bastırdı çok kes.
Burda “damn” diye düşünmesinden belli. Law’ın planını anlıyor ama ışınlamayı bastıramıyor.

dof’un armamenti law’dan güçlüydü. Öyle olmasa kılıcı eliyle tutamazdı. Ama ışınlamayı engellemek baya hayvanlık isteyen bişey. Dof öyle değil. Belki teach’te de yoktur o haki.

Yahu asıl siz anlamak istemiyorsunuz. Bu bir defa olmuyor bak bu da 2. olduğu yer.

Yani net yolluyor Law bunu. Dof'un tepkisine bak sahne öncesi, burada da mı avlanıyor odak noktası başka biri? Bir şey demiyorum daha ortada sahneler...
Senin anlamadığın net sen zaten her zaman hakisi güçlü olan meyve güclerini iptal eder diyorsun.Bu zaten imkansız istediğini yaz,bir cok unsur var dövüşte.

Yine alengirli bir sahne atmışsın madem Dof'un hakiisi Law'dan zayıftı o zamanlar neden kılıcını elle blokladı Dof.
Law çok kolay bir şekilde Smoker'ın jitttesini bölebilirken,Dof'un tellerine bir şey yapamadı ?
Demek ki farklı durumlar var sen bir sahneye bakıp,Law'ın hakisi>Doflamingo hakisi diyorsun.
Bu dediklerimi çöpe atıyorsun,mantıklıysan objektifsen genel değerlendir.
Genele bakınca Dressrosada Dof'un hakisi Lawdan iyiydi.
2v1 lerde genelde saldırı yapabilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık