Dof'u bir kenara bırak şimdilik.
Her hakisi daha güçlü olan,meyve saldırılarından kurtulcak diye kural yoktur.Dediğim çok net.
Bir çok unsur var dövüşte.
Ben de zaten bunu demiştim, niye alıntıladın ki beni? :d
Dof'u bir kenara bırak şimdilik.
Her hakisi daha güçlü olan,meyve saldırılarından kurtulcak diye kural yoktur.Dediğim çok net.
Orası öyle zaten. Belli bir seviyenin üstüysen ve odaklanırsan gücü iptal edebiliyorsun. Düşman olarak görmezsen, dikkat etmezsen her türlü saldırıyı yersin. Luffy'nin 70 yaşına dönüşmesi, Kaido'nun kafasının lastik gibi esnemesi gibi örnekler bulunur.Dof'u bir kenara bırak şimdilik.
Luffy'i 70 yaşında görmektense şu şekilde görmeyi tercih ederdim.Reisi şu şekilde görmekte varmış:
Çok yaşa Bonney!!!Çok yaşa Oda!!!
![]()
Gura gura gibi küçük bir engeli geçebilirseLawın kılıç ustalığı değil o. Meyve gücü. Gidip de Mihawk'tan eğitim almış 3 kılıç kullanan kaidoya yara bırakan birisi ile law gibi zerre kılıç tekniği kullanmamış hep meyve ile dövüşmüş birisinin kılıç ustalığını da bir tutmazsın. Ayrıca Zoro da Teach'i kesebilir. Üstelik Kaidodan beter hale getirir. Hele şimdi inim inim inletir.
O bir görüştür o tartışılır sen benim demek istediğimi anladın.
Bu arada bölünmeyerek bastırdı çok kes.
Senin anlamadığın net sen zaten her zaman hakisi güçlü olan meyve güclerini iptal eder diyorsun.Bu zaten imkansız istediğini yaz,bir cok unsur var dövüşte.Yahu asıl siz anlamak istemiyorsunuz. Bu bir defa olmuyor bak bu da 2. olduğu yer.![]()
Yani net yolluyor Law bunu. Dof'un tepkisine bak sahne öncesi, burada da mı avlanıyor odak noktası başka biri? Bir şey demiyorum daha ortada sahneler...
Tek yol ileri çünkü ben Karasakalım mı?
Yok öyle bir sey demedin.Bir kişinin hakisi güclüyse her zaman her meyve tabanlı saldırıyı bastırabilir demişsin.Ben de zaten bunu demiştim, niye alıntıladın ki beni? :d