Sen böyle yazdıkça Zoro'nun yeri kanıtlanıyorLaw'ı yerini kanıtladı. Gerisini Zoro fanları düşünsün.![]()

Sen böyle yazdıkça Zoro'nun yeri kanıtlanıyorLaw'ı yerini kanıtladı. Gerisini Zoro fanları düşünsün.![]()
Zoro kas gücüyle dağ bölüyor 10 milyarlık meyveyle değil.Birinde 10 milyar hücre senkronize şekilde kaslara besin pompalarken diğeri ye kürküm ye diye meyveyi okşuyor.Emek var emek sizde emeğe saygı da kalmamış gerçi Lütfü fanısınız yata yata arc bossu indirilmesine alışıksınız sizLaw'ın kılıç ustalığı da >> Zoro.
Zoro hayatında bir elmayı anca yarıya bölmüştür. Zoro fanlarına şok üstüne şok vallahi.
Edit: Arkadaşlar nerdesiniz böyle sarmıyor.![]()
Lawın kılıç ustalığı değil o. Meyve gücü. Gidip de Mihawk'tan eğitim almış 3 kılıç kullanan kaidoya yara bırakan birisi ile law gibi zerre kılıç tekniği kullanmamış hep meyve ile dövüşmüş birisinin kılıç ustalığını da bir tutmazsın. Ayrıca Zoro da Teach'i kesebilir. Üstelik Kaidodan beter hale getirir. Hele şimdi inim inim inletir.Law'ın kılıç ustalığı da >> Zoro.
Zoro hayatında bir elmayı anca yarıya bölmüştür. Zoro fanlarına şok üstüne şok vallahi.
Reis Dof’u bile bu kadar savunmuyorsun.Zoro kas gücüyle dağ bölüyor 10 milyarlık meyveyle değil.Birinde 10 milyar hücre senkronize şekilde kaslara besin pompalarken diğeri ye kürküm ye diye meyveyi okşuyor.Emek var emek sizde emeğe saygı da kalmamış gerçi Lütfü fanısınız yata yata arc bossu indirilmesine alışıksınız siz![]()
Zoro ortama gelipte,kesip kesip herkesi bitirirse bu hayatın heyacanı kal-Law'ın kılıç ustalığı da >> Zoro.
Yoo savunuyorum ama şu an Zoro fanlarının damara basınca damardan gireyim dedim. :dReis Dof’u bile bu kadar savunmuyorsun.
Zoro ve kaslarıZoro kas gücüyle dağ bölüyor 10 milyarlık meyveyle değil.Birinde 10 milyar hücre senkronize şekilde kaslara besin pompalarken diğeri ye kürküm ye diye meyveyi okşuyor.Emek var emek sizde emeğe saygı da kalmamış gerçi Lütfü fanısınız yata yata arc bossu indirilmesine alışıksınız siz![]()