Yine tutuşmuşsun dönüyorsun etrafta hayırdır bu sefer gizli ajandana nasıl bir tehdit çıktıTeach'in düşmesi Ace'i düşürür.
Luffy için rakip bol.

Yine tutuşmuşsun dönüyorsun etrafta hayırdır bu sefer gizli ajandana nasıl bir tehdit çıktıTeach'in düşmesi Ace'i düşürür.
Luffy için rakip bol.
Zamanında Teach'i savunuyordunuz la.Yine tutuşmuşsun dönüyorsun etrafta hayırdır bu sefer gizli ajandana nasıl bir tehdit çıktı![]()
Amiral seviyesi ? En fazla senin Kata'yı döver demişimdir ki döver de.Zamanında Teach'i savunuyordunuz la.Biz Yami Yami hali sağ kol zor eder diyorduk siz Amiral seviyesi diyordunuz sırf Ace'i yendiği için.
![]()
Kata o zamanlar yoktu.Amiral seviyesi ? En fazla senin Kata'yı döver demişimdir ki döver de.
Nika fanı lütfen.Kata o zamanlar yoktu.![]()
Hasır şapkaların olma ihtimalinden bu kadar kişiyle gelmesi mantıksız.Full kadro üstüne müttefik getirmesi lazımdı.Kim ne derse desin Nikalı Luffy ve tayfası Wano sonrası herkese değneksiz gider.Sizce Teach Hasır Şapkalar'ın olma ihtimalinden kaynaklı mı bu kadar kişiyle gelmiştir?
Bence Teach ve Augur diğer 2 ekibe tek başlarına yetebilirler.
Gelen Hasır Şapkalar olsaydı muhtemelen yenilmişlerdi.
Varsayımlar üzerine konuşuyorum zaten, ortada bir şey yok.Teach reyiz daha ikinci meyveyi kullanmadı bile iki meyveyi de uyandırdıysa....
Beklediğim kadar güçlü değilse de; atomlarına ayırmaz da, kellesini alır. Sorun yok.Ya Mihawk beklediğin kadar güçlü değilse?
![]()
Yalnız, Zoro'nun rakibi diye Shiryu'yu da arka plana attı Oda. Herkes icraat yapıyor, Shiryu kılıcını siliyor galiba.Hayaller, hayatlar olmuş bu yorum.
Rahmetlinin kaslarıda neymiş yavZoro ve kasları
![]()
Emek dediğin zorlanınca kılıç değiştirmek.![]()
Bu Shiryu çok şişirildi.King’den fazlası olucağını düşünmüyorum.Yediği meyve Üst seviye rakipler için etkisiz.Shanks,Luffy yada Mihawk için görünmez olmak bişeye yaramaz.Hayvan gibi K.haki var üst ligde.Yanız, Zoro'nun rakibi diye Shiryu'yu da arka plana attı Oda. Herkes icraat yapıyor, Shiryu kılıcını siliyor galiba.