Adamın potansiyeli yüksek, ileride yaratabileceği yıkımdan dolayı yanında duruyor bence. Gura gura'ya sahip en nihayetinde. Ve atacağı adımlardan haberdar olacak Sword grubu, bana buradan kıstas çıkmaz gibi geliyor.O işin geyiği. Ama Aokiji'nin niyeti farklı da olsa tayfaya katıldıysa ve Teach'e denk veya güçlü olsa ajanlık işi yatardı. Adamı mı yoksa ortağı, müttefiki falan mı diye bekliyorduk. Adamı olması amirallere net eksi yazar.
Anahtarlık satmak içinBonney ne sebepten tayfanın yaşlarını değiştirdi? Bir tek bunu merak ettim.
Sengoku gelirse Law'a yardım eder ki... Ben denizci gelen olacaksa Sengoku'ya kesin gözle bakıyorum. Gelişi savaşı durdurur.Bu Law Bigmomu madara etti, Teach Bi tarafını yırtsa anca alır. Ha günün sonunda ben kazananın Teach olacağını düşünüyorum ama Law Teachi hırpalar
Zaten bu olaya başkası el atacak az çok belli oldu.
Tahminim denizciler gelecek ve Law ile Teach ittifak olup denizcilere saldıracak.
Sever öyle şeyleri :dLaw yine yancı olacak yani.
Büyük ihtimalle öyle, sonuçta seriyi oyuncak satmak çiziyor ama bu seçeneği elemek istiyorum, belki diyorum bir sebep vardır diyorumAnahtarlık satmak için![]()
Tamam bunlar ajanlığın nedenleri zaten. Hepsi de doğru. Ama bu ajanlığı inanılır kılmak için Aokiji'nin Teach'in adamı olmasının sırıtmaması lazım. Onun için de Teach'in daha güçlü görülmesi lazım. Yoksa senço bu adam senden güçlü vihaaaa yaparlardı. Yani inanmazlardı Teach'e boyun eğeceğine. Aokiji'nin karizmayı kurtarmak için bu ikisi ortaklar deseydi ya da müttefik olsalardı Law-Luffy gibi olurdu. Tayfası olması sorun. Hani hep deniyor ya kaptana denk veya güçlü tayfa olmaz diye. O hesap.Adamın potansiyeli yüksek, ileride yaratabileceği yıkımdan dolayı yanında duruyor bence. Gura gura'ya sahip en nihayetinde. Ve atacağı adımlardan haberdar olacak Sword grubu, bana buradan kıstas çıkmaz gibi geliyor.