Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O işin geyiği. Ama Aokiji'nin niyeti farklı da olsa tayfaya katıldıysa ve Teach'e denk veya güçlü olsa ajanlık işi yatardı. Adamı mı yoksa ortağı, müttefiki falan mı diye bekliyorduk. Adamı olması amirallere net eksi yazar.
Adamın potansiyeli yüksek, ileride yaratabileceği yıkımdan dolayı yanında duruyor bence. Gura gura'ya sahip en nihayetinde. Ve atacağı adımlardan haberdar olacak Sword grubu, bana buradan kıstas çıkmaz gibi geliyor.

Hala inanmıyorum Mom'ın öldüğüne. Kaido- Mom yaşayıp Luffy'ye yardım edecekler. Buraya yazıyorum bunu. Goroseileri bizim eski nesil Yonkoular ve Dragon tutacak. IM'e Luffy girecek. Amiraller Kong gibi kişileri de artık bizim tayfadakiler, Law-Kid karşılar. Benim kafamdaki final dövüşleri bu şekilde. O yüzden ölüsünü görmeden inanmam :ehe:

Onun harici bu IM ve goroseiler çok über karakterler çıkacak gözümde iyice netleşti. Vega Dragon'a yardım ediyor. Vega dediğimiz kişinin beyni 500 yıl ileride gözüküyor. Schicbukai'leri kaldıracak türde robotlar yapmış. Belli ki kontrol edip hükümete düşman dahi edebilecek düzenek kurmuştur bu adam. Buna rağmen Luffy olmadan hükümeti indirecek güçleri bu adamların hala yok. Hükümetin başındakilerin seviyesi çok uçuk çıkacak, Kong da aynı şekilde. Ben bunu bilir bunu düşünürüm:oleyo2:

Yakında buralar IM seviyesi diyenlerle dolar. Öncüsü olmakta fayda var :ehe:

• Like
Tepkiler: ...
Bu Law Bigmomu madara etti, Teach Bi tarafını yırtsa anca alır. Ha günün sonunda ben kazananın Teach olacağını düşünüyorum ama Law Teachi hırpalar

Zaten bu olaya başkası el atacak az çok belli oldu.

Tahminim denizciler gelecek ve Law ile Teach ittifak olup denizcilere saldıracak.
Sengoku gelirse Law'a yardım eder ki... Ben denizci gelen olacaksa Sengoku'ya kesin gözle bakıyorum. Gelişi savaşı durdurur.

Pudding'i Teach'in eline düşürdükten sonra o ajanlığın anlamı kalmıyor maalesef. Bir sonraki seviye korsanlar kralı yapmak zaten. Bu konuda çoktan eksi yazdı.

Adamın potansiyeli yüksek, ileride yaratabileceği yıkımdan dolayı yanında duruyor bence. Gura gura'ya sahip en nihayetinde. Ve atacağı adımlardan haberdar olacak Sword grubu, bana buradan kıstas çıkmaz gibi geliyor.
Tamam bunlar ajanlığın nedenleri zaten. Hepsi de doğru. Ama bu ajanlığı inanılır kılmak için Aokiji'nin Teach'in adamı olmasının sırıtmaması lazım. Onun için de Teach'in daha güçlü görülmesi lazım. Yoksa senço bu adam senden güçlü vihaaaa yaparlardı. Yani inanmazlardı Teach'e boyun eğeceğine. Aokiji'nin karizmayı kurtarmak için bu ikisi ortaklar deseydi ya da müttefik olsalardı Law-Luffy gibi olurdu. Tayfası olması sorun. Hani hep deniyor ya kaptana denk veya güçlü tayfa olmaz diye. O hesap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık