Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kolların da her zaman kaptanlarının arkasını topladığını bu bölümle beraber tasdiklemiş olduk.
 
Kata-King tartışmaları arasında hakkı yendi ama bence ırksal gücü baya iyi. Kral hakili saldırı gibi bir güçle aşılabilen defansı var.
Zaten bu schi ödüllerini gördükçe Kata'nın bir güncelleme alacağına inancım çok arttı. King seriye dönerse o da alabilir.
King'in Lunarian olduğu bilinse ödülü en az 2 milyar olurdu zaten. Kaido'nun tayfası, belki kendisi de, bir şekilde dönecekler bence. O kadar adamın öldüğüne inandıramaz bizi E. Oda. :)
 
Savaş kısmı karman çorman olsa da güzel bölüm. Marco son kalan wb elemanı olarak karşımıza yine joker kartı olarak çıkacaktır. O meyve onda olduğu sürece. Luffy kısmını geçelim. Kuja da ne oldu anlaşılmıyor. Bir anda gemide olan askerler karaya çıkmış 1 sayfa sonra kale önüne gelmişler. Tahtında oturan boa tek kare de aşağıya indi şovunu yaptı. Keza BB de resmen ışınlanma bölümü. Yeni px ler çok güçlü demek ki çizik bile almamışlar. Biliyoruz kuja lar hakili ok fırlatırlar.

Asıl önemli kısım rocky port mevzusu. Coby korsanı indiriyor hero oluyor adaya bb çöküyor ve alıyor. Hem boa hem BB ''hero'' dedi özellikle. God valley mevzusuna foreshadow olabilir. Garp indirdi roger'ın önünde düşman kalmadı. WB aile kurma peşine düştü bm üreme kaido nun ne yaptığı belli değildi o sıralar...

H.haki zımbırtısı da 1 tık sıktı artık. Anladık luffy bunu kullanacak akainu ve BB ye karşı. Her ortama giren yıldırım yolluyor.

Coby sayesinde aokiji yi görürüz. Belki onun sayesinde kaçar belki denizciler harekete geçer. Çizer 3 mevzuya güzel ayak yaptı. Yeni px ler canavar h.haki meyve kullananları etkiliyor ve denizciler güçlenmiş ve yeni hedef belirleyecekler gibi. Bakalım görelim...
 
Olay etkilenme değil mi? Okun isabet etmesi değil diye biliyorum.
Sadece etkilenerek taşa dönüşen bir kişi hatırlıyorum... Sanji :D
Etkilenmemiş olsa ok değse de taşa dönüşmez.
Ok ya da ışının ona isabet etmesi de gerekiyor.
%99 taşa dönmüş. Öyle bir şans olması da tuhaf.
Coby'nin gözlem hakisi iyiydi. Muhtemelen atlatmıştır saldırıyı.
 
Bölümün en iyi yanı malum bir Mihawk haterının sırf Mihawk'ı gömmek için yana yakıla bir şeyler ararken yazdığı mantıksız şeylerin kendi fanı olduğu karakter aleyhine gösterilmesi oldu. Artık o argümanların ne kadar saçma sapan şeyler olduğu açık olmuştur. Ter YC1 vs benzeri saçmalıklar, tekrar yazmaya gerek yok. Sadece şu sayfanın bir benzerini Mihawk'tan görseydik kendisinin ne destanlar yazacağını düşünseniz yeter.
Bunların kılıç ustası Rayleigh tarafından yapılması da pastanın üzerindeki çilek :p .

Bu arada o kadar şeyden sonra üzerlerinde çizik bile yoktu denmesi yeni Pacifistaların dayanıklılığını gösteriyor. Teach'in Kara Delik saldırısından çiziksiz kurtulmuş Seraphim.

Teach Hancock olayı 2. bir Marco notu vakasıdır. Mantıkla çok bağdaşmıyor.

Keza ödül mevzusunu açıklamaya çalışmak da mantıksız. İlk ödülünü alan herkes Shichibukai oldu galiba, ödül artışları bayağı aşırı gözüküyor.
WB'nin ''beklediği kişi sen değilsin'' derken bu hakiye vurgu yapması tutar mı sence?
Meyve ile Joy Boy olmanın retcon olduğuna dair en iyi kanıtlardan biri budur.
 
Oda artık hem belli karakterlerin çevresinde hem de belli meyvelerin çevresinde gezinip duruyor. Hancock'un meyvesi ne getirecek bu kadar acaba. Oda'nın önünde koskoca deniz olmasına rağmen gölde takılmayı tercih ediyor. Eskiden övülen koca dünya olayı köye dönüştü iyice. Seriyi açamıyor eskisi gibi. Shakky olayı da bir başka hayal kırıklığını oldu bana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık