Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057: Son Perde

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 59 21.1%
  • Orta

    Kullanılan: 46 16.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 175 62.5%

  • Kullanılan toplam oy
    280
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse de demiyor, bölümde bebek Luffy ve Sir Crocodile var. :oops:
Bebek Luffy döver. 🤭
Filler bölüm gibiydi.

Benim için tek önemli yanı meyvesiz BB'nin Shanks'ı Shanks kaptanken yaralamış olduğu kanıtlandı. Bölüm başında Shanks'ın göz yarası yok. Hatırlayanlar vardır Shanks miçoyken meyvesiz BB yapmıştır falan diyenler vardı.
O zaman meyvesiz Teach sağ kol edermiş Ace boşuna eziklendi.İyi bile dövüşmüş.
 
Planın gerisi vardı kafasında, ama gidip muhtemelen en güçlü yonko'ya dalmak hiç güzel bir fikir değil. Kaido'yu seçmesinin tek sebebi Doflamingo'yu indirmekti.
Saydığın şeylerin hiçbiri yeterli değil. Tekrar görürsem öldürürüm demek de hepsini boşa çıkarıyor.
Ayrıca bunlar ülke lideri de değiller. Öyle bir bürokratik yapı bırak korsanları Dünya Hükümeti'nde bile yok. Tüm bunlar da görüşürüze cevap vermeyecek kadar kasıntı olmanın açıklaması olamaz ayrıca.
Planına göre gitseydi her şey Kaido için nasıl düşünür ona da plan yapardı bilemem. Sonuçta Luffy dahil olunca planları istediği gibi gitmedi. Luffy ve Law'ın kişilikleri/hareketleri farklı. Biri bodoslama biri hesap kitap yapan.

Doffy'i planında olduğu gibi bozulmadan Kaido'ya indirtseydi kendi de biliyor sonrasında Kaido tarafından hedef olacak. Sade Doffy'nin inmesiyle Kaido, Luffy ve Law'ı hedef haline getirmişti. Cavendish'e de bunun cevabını veriyor işte.

Tek başına oraya kadar ilerleyemezdi. Bundan sebep ittifak kurdu. İlk inen Shanks olmadıkça da Luffy'nin de bu hoşuna gitti.

O örneği kaptan-kaptan ilişkisi olur diye verdim. Kid 'de ikisinden başkasını muhatap almıyor.

Bence hiçte boşa çıkarmıyor. Bunların yanında Rosa'da yine Doffy karşısında bir iki kez hasır şapkaların hakkını verdi.

Sürekli övsün mü istiyorsunuz ne anlamadım. Düşman nihayetinde bunlar düşman........

Zoro'da zamanında çok kez Luffy'e seni öldüreceğim dedi eee.... En azından Law düşman. Çok takılacak bir şey değil bu. Lafla söylenmiş bir şey. Aralarındaki Shanks-Luffy ya da Ace-Luffyden öteye gitmez.
 
Son düzenleme:
Eğer ki Devler Arc'ı işlenecekse ben bu arcta diğer arclardan farklı olarak herhangi bir ana düşman olmayacağını düşünüyorum.Çünkü Luffy karşılaşabileceği en güçlü ana düşmanı yendi.

Yani devler arcından ben çok farklı bir hikaye bekliyorum.
 
"STRAW HAT PIRATES AND HEART PIRATES ALLIANCE"

》From Chapter 668 to Chapter 1057

》From May 2012 to August 2022

Vay bee.
 
O zaman meyvesiz Teach sağ kol edermiş Ace boşuna eziklendi.İyi bile dövüşmüş.
Ace'in güçlü olduğu zaten gelişim gösterip Beyazsakal'ın elini yakabilmesi ile gösterildi, Jinbe ile eşitken, Jinbe'den daha güçlü bir hale geliyor Ace, BB dövüşüne gelirsek BB onu öldürmek istemedi, isteseydi dövüşü daha erken bitirebilirdi, dövüşün sonunda bile halen bana katıl Ace diyordu BB ona, dövüşten sonra bile öldürmeyip canlı teslim etti Ace'i. Dövüşün başında Ace saldırın bana gelmiyor diyor, BB de dur bekle daha sana saldırmayacağım diyordu Ace de o arada buna saldırıyordu, BB dövüşmek istememesine rağmen Ace saldırmaya devam etti. BB sürekli Ace ile oynadı, Pica golemi boyunda Banaro Kayası yıkan saldırıya güldü, hatta Ace Entei yaparken bile Ace'e gülüyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık