Alpa benim gibi üşengeçlik yapmayıp serer spoiler patlamalarını buraya görürsün bakSpoiler değil öngörü
Spoiler düştükten sonra patladığımız görülmemiştir örnek bu hafta![]()
Alpa benim gibi üşengeçlik yapmayıp serer spoiler patlamalarını buraya görürsün bakSpoiler değil öngörü
Spoiler düştükten sonra patladığımız görülmemiştir örnek bu hafta![]()
Kaido'nun ısı nefesini yedikten sonra Croco'nun alacağı şekil şu olurduLa adamın hayalini bile bilmiyorsun hikâye yazıyorsun, Croc neden silahı istiyormuş git arc'ı oku.
Dof gibisiniz aynı...![]()
Ne oldu spoiler mı değişti:d@kekomancer nerde kaçtı mı?
Şu an iyi eğitilmiş Tama Croco'yu döver.Kaido'nun ısı nefesini yedikten sonra Croco'nun alacağı şekil şu olurdu
![]()
Momo croc'u tekler diyorsun yani :3Kaido'nun ısı nefesini yedikten sonra Croco'nun alacağı şekil şu olurdu
![]()
La olum ne anlatıyorsun kendi kendine? Adam Hükümete tehdit için istiyordu Alabasta da silahı, güncel noktada ne kovaladığı belli değil. Gazete işi hikâye gibi duruyor, hala kendin bir şey yazıp buna kanıt ister gibi "Gücü yetiyor da benim haberim yok'' ayağı yapıyorsun, bana kendi hikayenle değil seri üzerinden gel.Hayırdır gücü yetiyor da benim mi haberim yok ?
Görürsem söylerim söz.Alpa benim gibi üşengeçlik yapmayıp serer spoiler patlamalarını buraya görürsün bakreis tetiklendi mi geri vitesi yok. "At kalbim güm güm" diye diye çöker tepene.
Mevcut halde Crocoyu yenemeyecek balık adam var mıdır?Kaido'nun ısı nefesini yedikten sonra Croco'nun alacağı şekil şu olurdu
![]()