Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükümet shichibukai sistemini her ne kadar kendi açısından kaldırdığını düşünsede sistemin Buggy sayesinde tekrar hayat bulması shichibukailer açısından gayet mantıklı bir hareket.

Demek ki ister Crocodile ol istersen Mihawk gibi dünyanın en güçlü kılıç ustası ol One Piece evreninde bir oluşumun içinde var olmak zorundasın.Yoksa seni çiğ çiğ yerler.

Buggy tabikide bu kişileri kendi yararına kullanmak isteyecektir.Ancak tabiki bu kişilerin ortak amacı Buggy'i korumak falan değil.

Tek merak ettiğim şey Buggy ne teklif etti de Mihawk gibi birisi bile bu oluşuma dahil oldu?Sonuçta Buggy olmasaydı bu kişiler yine kendi aralarında sistemi devam ettirmek için toplanabilirdi.Buggy etrafında toplanmalarının bir nedeni olmalı.Ne olabilir ki?
 
Yaşadığım ülkede zaten hayat zor hergün mutsuzluk.Her ne kadar uzun yıllardır takip ettiğim bir seri olsa da bir de One piece için moralimi bozamam.Buggy yonko olmuşta Croco ve Mihawk altına girmişte zerre umrumda değil.Şu saatten sonra bu seri ve mangaka beni zerre sinirlendiremez sadece sonunu görmek için yılların hatrına eğlencesine takip ediyorum.Nika dan sonra biraz sarsıldım fakat Buggy'nin yonko olması ile benim için seri bitmişti. Şu saatten sonra 20 bölüm sonra Buggy Shanks'ı yendi dese ha olabilir devam modundayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık