Kurallara aykırı davranıyorsak banlayın bizi arkadaş, yoksa da itaat edin.![]()
Mihawk da tüm east blue'da Don Krieg kovalıyor yani ?Shanks mesela, adam denizaşırı amiral kaçırıyor. Kılıca sıra gelmiyorsa herif ne yapsın?
Gözünü karartıp gel karşımıza.![]()
Kurallara aykırı davranıyorsak banlayın bizi arkadaş, yoksa da itaat edin.![]()
Mihawk da tüm east blue'da Don Krieg kovalıyor yani ?Shanks mesela, adam denizaşırı amiral kaçırıyor. Kılıca sıra gelmiyorsa herif ne yapsın?
Şaka bir yana düzgün bir açıklama yapması lazım mangakanın. Hadi Şenks'i bile anladık da Roger? Kimse bana Roger'ın herhangi bir haki türünde Mihawk ve türevlerinden aşağıda olduğunu iddia edemez. :/Shanks mesela, adam denizaşırı amiral kaçırıyor. Kılıca sıra gelmiyorsa herif ne yapsın?
Bazı isimli kılıçlar saçlarını boyatıyor sen sarışın sanıyorsun durum bundan ibaret@RedTeroR bu isimlerden bazıları kılıçlarını karartamamış. Mihawk>all mu yoksa başka bir durum mu söz konusu?![]()

Pardon, iyi ifade edemedim.Ne dediğini anlamadım. Niye kendimi sallandırayım? Espri mi yapıyorsun?
Doffy mapustan çıktığında kürkünü karartmış olur mu onu söyle sen ?Bazı isimli kılıçlar saçlarını boyatıyor sen sarışın sanıyorsun durum bundan ibaret![]()
Onu bile bitiremiyor.Mihawk da tüm east blue'da Don Krieg kovalıyor yani ?
Bu Vergonun kara kara dolaşması gibi olabilir. Mecbur olduğu için fazla zorlamıştır bu işe Mihawk. Roger mesela Odene bile değmeden vuruyordu. Adam dokunmuyor ki karartması gereksinŞaka bir yana düzgün bir açıklama yapması lazım mangakanın. Hadi Şenks'i bile anladık da Roger? Kimse bana Roger'ın herhangi bir haki türünde Mihawk ve türevlerinden aşağıda olduğunu iddia edemez. :/
O kürkü çoktan karartmış ama yıkayınca çıkıyormuş lütfü virüsü kapmasın diye yüksek sıcaklıkta çitiliyor.Doffy mapustan çıktığında kürkünü karartmış olur mu onu söyle sen ?

Başarılı ama yeterli değil.Onu bile bitiremiyor.
Bu Vergonun kara kara dolaşması gibi olabilir. Mecbur olduğu için fazla zorlamıştır bu işe Mihawk. Roger mesela Odene bile değmeden vuruyordu. Adam dokunmuyor ki karartması gereksin![]()
Daha tatmin edici bir şeyler lazım.