Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamatonun babası shanksı alır.Daha wanoya gelemiyor Shanks.
Beni geçip önce Marineford'a gidebilseydi keşke :ühü: Kaido kim yahu. Şimdi ölünün arkasından kötü konuşturacaksınız :oleyo2: ( Şaka bi yana ölmemiş olabilir )

Emin olun Shounen mantığından ötürü Kaido'dan güçlü çıkacağıma eminim. Dragon- Shanks bu adamlar serinin başından beri saklanan, ilmik ilmik işlenen adamlar.

Normalde yenmesine şaşırmam ama Oda Aramaki'nin karşısına sadece Wanoluları çıkardı ve Momo'ya öyle süslü cümleler kurdurduysa Aramaki galibiyet alarak buradan çıkamaz. Muhtemelen savaş yarıda kesilecek ve Aramaki bir şekilde geri çekilecek.

Denjiro ve digerlerinin inecegini sanmam en azindan yenilseler bile ölmezler. Momo henüz çok zayıf o da yenilebilir. Yamato bir şekilde amiral ile yine vs atacaktir. Şuan 1-1 amiral vs. gücünde degil ama ileride muhtemelen elbaf sonu ya da BB vs'sinde olucaktir.

Bir şekilde yamato ve digerleri yenilirse sanji ve zoro panel bekliyorum ama gerek kalmayacak gibi. Fena olmaz hani bu arada :)

Shanks wano'ya girerse hikaye bozulabilir, olacagini sanmam hala bir sekilde BB vs'sinde yenilip öleceklerini düsünüyorum.

Wano sonrasi ara bir arc gelebilir direk mevzuya girmeyebilir olmazsa bir sonraki arc yüksek ihtimal elbaf.

Oda ilk defa gösterdiği bir amirali harcayacağını düşünmüyorum.Çünkü Oda Ryokugyu'yu harcamak isteseydi karşısına Yamato ve Kınları değil direk Luffy'i çıkarırdı.

Birde hükümet gerek Akainu gerekse bizimkiler tarafından inecekse Ryokugyu her türlü harcanır.Çünkü adam tam bir hükümet aşığı.Akainu hükümeti devirmeyi düşünüyorsa, Akainu vs Ryokugyu görmeyi de çok isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık