Aramakinin onları alma ihtimali bence yok. Alırsa amirallere yonkou ayarı denebilir diyeceğim de adamın meyvesi de her şeye mümkün.
Ortak Zoro ve sanji kingle queene yarım attı zaten. Aramaki sahnesinde de daha iyileşmemişlerdi.Adamlar aramakiyi harcadı ki king ve quen şimdi yamatodan güçsüz gibi oldu bunca zamandır Zoro sanji boşuna uğraşmış
Reis orada verilen mesaj siyasi. Eğer bizimkiler o adada olmasa, wanolular 1 amiral ile baş edebilir mi? sorusunun cevabını veriyor Oda. Yoksa Kid, Law veya Luffy üçlüsünden biri de yeterli gelir amiral için.Irgatlar dövüşeceğine Zoro Sanji dövüşseydi keşke görsel şölen olurdu anasını satayım. Dövüş zaten sonlanmayacak bari bizimkilerin şovunu görseydik sonra dağılırdı iki taraf da.
King ve Queen ölmüş müdür? Bu arkadaş en fazla birilerini bayıltır, o kadar. Zaten savaş gemisi çağırıyor bayılttıklarını koyabilmek için. Hediye paketi olarak finoya sunma peşinde.Birileri ölsün artık Aramaki yap bunu lütfen git Jinbei yi ormana çevir![]()
Yeter artık birileri Wano'ya gitmesin lütfen. Oda bi beni götürmedi Wano'ya. Bu tür spoiler veya öngörü görünce Whitebeard'ın Wano kelimesine verdiği surat ifadesini takınır oldum.- Straw Hat Grand Fleet at Wano seas.
Üzülme kardeşim, öngörüşlerin %99'u tutmuyor.Yeter artık birileri Wano'ya gitmesin lütfen. Oda bi beni götürmedi Wano'ya. Bu tür spoiler veya öngörü görünce Whitebeard'ın Wano kelimesine verdiği surat ifadesini takınır oldum.
Birileri ölsün artık Aramaki yap bunu lütfen git Jinbei yi ormana çevir![]()