Yapacaksa da bir mantık sunması lazım. Birbiriyle alakası olmayan insanlar nasıl bir anda toplanıp Buggy'nin altına girecekler. Ya spoiler sahte ya da gazetede falan asparagas haber çıkmış. Son ihtimal, Oda delirmiş..Oda seriyi 3 senede bitireceğim dedi. Bu adam sırf bunun için yapıyor olmasın ? Bu karakterlere yeteri değeri vermek yerine büyük bir savaşta hepsini toplamak istiyor olabilir. Orada da rezil bir şekilde işler hepsini.
Ayrıca One Piece bulununca son olacak dedi. Gidip son büyük savaşı Raftel'de yapar bu adam. Bütün yonkoular da orada toplanır. İşleyemediği bütün yan karakterleri de böyle dahil eder. Rezil bir şekilde bitirir seriyi.
Tabi spoiler doğruysa diye konuşuyorum. Bu adam 3 sene içinde seriyi bitirmek istiyorsa böyle bir şey yapabilir.
Sahte spoiler onlar sıkıntı yok. Worstgen'in trolleri yine iş başında.Yapacaksa da bir mantık sunması lazım. Birbiriyle alakası olmayan insanlar nasıl bir anda toplanıp Buggy'nin altına girecekler. Ya spoiler sahte ya da gazetede falan asparagas haber çıkmış. Son ihtimal, Oda delirmiş..![]()
Zamanında yazmıştım. Belki yaşanır. Davy Bacak.Yapacaksa da bir mantık sunması lazım. Birbiriyle alakası olmayan insanlar nasıl bir anda toplanıp Buggy'nin altına girecekler. Ya spoiler sahte ya da gazetede falan asparagas haber çıkmış. Son ihtimal, Oda delirmiş..![]()
buggy boştaki savaş lordlarını da tayfasına katmış olsa güzel olurdu. en azından mihawk, croco, hancock'u katsa güzel olur.
sallamıştım ama gerçek oluyor galiba. savaş lordları bir araya toplanmış ve insanlar savaş lordlarının liderinin buggy olduğunu sanmışlar. tam buggy'e göre bir yükseliş.buggy impel down'a girip, dof'u kurtarıp, onu da tayfasına katsa, işte o zaman tam cümbüş olur.
croco, dof rekabeti, zoro-sanji rekabetinden daha eğlenceli olur.
Bu paylaştığım silinmiş. Yerine bu paylaşılmış. Bu olursa büyük rezillik olur. Lance emoji atmış yalanlamak yerine. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. @Borsalino üstat bizi bir bilgilendir. Doğru mu sence bu ?
Chap. 1055: The Shogun of Wano
—Momonosuke and Greenbull continue fighting each other without outside interference.
—Momonosuke declares that he must protect Wano himself before going into his man-beast form, looking very different to Kaido’s.
—Greenbull states he is overwhelmed at facing such a strong opponent that isn’t Straw Hat Luffy.
—It’s revealed that none of the Shichibukai were captured, they are together in the New World with Buggy mistaken as their leader.
—Break next week.
Akaya yalakalık yapma peşinde buda hepsi bir Kizaru etmiyorKing ve Queen ölmüş müdür? Bu arkadaş en fazla birilerini bayıltır, o kadar. Zaten savaş gemisi çağırıyor bayılttıklarını koyabilmek için. Hediye paketi olarak finoya sunma peşinde.
Onu bekleme Mifak çıktığında seri bitmiş demektir, serinin gizli ana villianıMihawk bekliyorum..