Ryo:Kaido ile Ryo hem tip olarak hem de kafa yapısı olarak çok benziyor. Yamato yerine Ryo'yu Kaido'nun oğlu yapsaydı sıfır sırıtırdı.
Kaido:
Mangada Kaido’ya kafa yapısı en ters karakterdir ryo.
Ryo:Kaido ile Ryo hem tip olarak hem de kafa yapısı olarak çok benziyor. Yamato yerine Ryo'yu Kaido'nun oğlu yapsaydı sıfır sırıtırdı.
Emojiyi bizle paylaşır mısın?Oda bütün shichileri bir arada toplayayım da büyük savaşta hiç dert etmeden yer vermiş olurum diye mi düşünüyor acaba ?
Bu arada doğru diyen yok spoilera ama yalanlayan da yok. Lance gidip emoji atmış sadece. Doğru çıkacak hissiyatı alıyorum...
Emojiyi bizle paylaşır mısın?
denizci versiyonu Ryo işte. Luffy’i yendikten sonra Wanolulara çemkirmesiyle Ryonun kınlara çemkirmesi aynı.Ryo:
![]()
Kaido:
![]()
Mangada Kaido’ya kafa yapısı en ters karakterdir ryo.
Ağzının kenarıyla mı gülmüş sadece. Ben bu spoiler için daha farklı bir tepki beklerdim.
Yav ne breaki arkadaş 1 ay ara vermiş 2 hafta sonra bi daha ara. Bu da mı oyuna daldı?Bu paylaştığım silinmiş. Yerine bu paylaşılmış. Bu olursa büyük rezillik olur. Lance emoji atmış yalanlamak yerine. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. @Borsalino üstat bizi bir bilgilendir. Doğru mu sence bu ?
Chap. 1055: The Shogun of Wano
—Momonosuke and Greenbull continue fighting each other without outside interference.
—Momonosuke declares that he must protect Wano himself before going into his man-beast form, looking very different to Kaido’s.
—Greenbull states he is overwhelmed at facing such a strong opponent that isn’t Straw Hat Luffy.
—It’s revealed that none of the Shichibukai were captured, they are together in the New World with Buggy mistaken as their leader.
—Break next week.
Oda seriyi 3 senede bitireceğim dedi. Bu adam sırf bunun için yapıyor olmasın ? Bu karakterlere yeteri değeri vermek yerine büyük bir savaşta hepsini toplamak istiyor olabilir. Orada da rezil bir şekilde işler hepsini.En saçma tarafı şu; o kadar insan, bu kadar sürede nasıl bir araya geldi? Neden geldi? Ne alaka yani? Anlamsız geliyor bana. Birinin toplaması lazım ki, toplansınlar. Kim toplayacak?