Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'yu, WB'ye yakın görüyorum ben. Yaşayan en güçlü adamın önceki neslin en güçlü adamıyla arasında çok fark yoktur.

İhtimal verdim, senin dediğin de çıkabilir dedim. O sayfada saygısını gösterdiği, bir sonraki sayfada adam yine kalkıp Luffy'yi kovaladığı için ihtimal verdim ona da. Yorgunluktan çöküp göstermiş saygısını.
Usta en son galiba Kaido saygısından yenilecek @II. Invictus

Kaido daha güçlü o kesinde 2 imparator arasında denildiği gibi fark olsaydı ya Wb ya Kaido zaten BM yi sepet ederlerdi.Bırakın Kaidoyu WB ile bile aralarında öyle devasa bir fark yok.Bunlar denizde dengede yaşayan korsanlar iş öyle bir düzeye geldi ki BM sanki 60 yıldır hamile olduğu için denizde hüküm sürüyor algısı var.tamamen yazarlık hatası yada adına ne derseniz deyin ondan dolayı sanki çok fark var gibi gözüktü.En son diyeceğim Bugün BM yi Kaidonun yerine koysaydık O da 9 kın ı yener 5 liyle savaşır son olarak Luffy ile Halen dövüşüyor olurdu.Kaidoda şuan Bombaya şuan gitmişti.Aaaa Kaido Bombaya nasıl gitsin ne saçmalıyorsun derseniz yazdım oldu kardeşim derim BM olayında böyle işte.

Kaido daha güçlü o kesinde 2 imparator arasında denildiği gibi fark olsaydı ya Wb ya Kaido zaten BM yi sepet ederlerdi.Bırakın Kaidoyu WB ile bile aralarında öyle devasa bir fark yok.Bunlar denizde dengede yaşayan korsanlar iş öyle bir düzeye geldi ki BM sanki 60 yıldır hamile olduğu için denizde hüküm sürüyor algısı var.tamamen yazarlık hatası yada adına ne derseniz deyin ondan dolayı sanki çok fark var gibi gözüktü.En son diyeceğim Bugün BM yi Kaidonun yerine koysaydık O da 9 kın ı yener 5 liyle savaşır son olarak Luffy ile Halen dövüşüyor olurdu.Kaidoda şuan Bombaya şuan gitmişti.Aaaa Kaido Bombaya nasıl gitsin ne saçmalıyorsun derseniz yazdım oldu kardeşim derim BM olayında böyle işte.
Öyle ya da böyle imparator ve kocaman ülkesi var kadının. Neden onu paket etmeye kaynak ayırsınlar ki? Kaido'nun borcu var zaten saldırmaz, WB de öyle bir tip değil.

Bebe haliyle dev tekleyen (sıradan bir dev de değil hani) kadın gücünün zirvesindeyken üzerinden Law'ı ittiremiyor ve benim buna bakarak mantıklı bir çıkarım yapmam gerekiyor. Detaylara takılmayın bu arc hatta hiçbir şeye takılmayın filler tadında canon hikaye fazlası değil.

Kaido kesinlikle daha yetenekli bir dövüşçü olduğu için BM'yi yener de aralarına klasman farkı koymak Wano'yu adam yerine koymakla eş değerdir. İsteyen buyursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık