Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sayıyla birlikte ben Kaido'nun uyanış açma ihtimalini çok düşük görüyorum.

Raizo'nun yangını durdurmak için ortaya koyduğu mücadele,Momonosuke'nin adayı taşıma zamanının yaklaşması, Yamato'nun Kaido'nun gücü hakkındaki yorumu ve en son sayfada Kaido'nun sanki yenileceğini hissetmişçisine sırıtışı bana Kaido'nun ömrünün çok uzun olmadığını gösteriyor.

Oda efendi öyle beleş bilgi verir mi. Kafa yorup teori falan yapmalıyız önce. Sonra açıklanınca da ohaaa Godaaa falan olmalıyız.
Böyle silüet kastırır. Gider bir de bu ikisi Reiju ve İchjii yapar...

Germa hariç farklı birisi geldiyse bari direk gösterseydi de 2 hafta bize biraz da olsa konuşacak malzeme çıksaydı.

Böyle silüet kastırır. Gider bir de bu ikisi Reiju ve İchjii yapar...

Germa hariç farklı birisi geldiyse bari direk gösterseydi de 2 hafta bize biraz da olsa konuşacak malzeme çıksaydı.
Germa mutlu mesut kaçıyordu en son. Geri onlar geldiyse de saçma olur. Hem daha bir kaç bölüm önce normal çizdiklerine silüet yapmaz diye umuyorum. Başka biridir büyük ihtimal. Karasakal korsanlarını çizecek kadar büyük bir hamle yaptıysa güzel olur tabi.

Germa mutlu mesut kaçıyordu en son. Geri onlar geldiyse de saçma olur. Hem daha bir kaç bölüm önce normal çizdiklerine silüet yapmaz diye umuyorum. Başka biridir büyük ihtimal. Karasakal korsanlarını çizecek kadar büyük bir hamle yaptıysa güzel olur tabi.
Ponegrefileri çalmak için bundan iyi fırsat bulunumazdı...

Daha önce ostta gösterilip mangada ilgili birşeyler çıktığı olmuştu. Bu bölümde de Kaido limitine ulaşmış, Yamato Onigashima düşecek diyor.

Ostunda ise Onigashima hareket edip çiçek başkentine çarpıyordu. Önden gösterilmiş yine.

Bu vesile ile Law ve Kid'de ostta Luffy'nin Sunny Go'ya binmesini sağlıyordu. Demek ki adadan çıkmalarına bu ikili yardımcı olacak. Engel olmaya çalışanları tutacaklar. Aslanlarım. Sonunda Law hasır şapkalardan ayrılıyor. Şükür. Ben böyle yorumladım. :ehe:

Kapakta ki çizimde ki kişiler yüksek ihtimal devletten gelenler çıkabilir. Vinsmoke çıkmaz ayakkabıları onların ki gibi değil.

Yüksek ihtimal denizciler geldi.
Denizciler biraz icraat yapsın güzel olur. Mesela poneyi çalsınlar. Karasakal KK olmak için bu poneyi almak üzere denizcileri bassın. Bir amiral falan indirsin. Beklenmedik bir şeyler okuyalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık