Umarım karasakal korsanlarıdır. Ichiji ve Reiju ise hayal kırıklığına uğrarım.Her şeyi geçtim 20 yıllık manganın kapağında gizem kasmak nedir ya?Ayağı gözüken 2 kişiyi haftaya da göstermez bu.
Umarım karasakal korsanlarıdır. Ichiji ve Reiju ise hayal kırıklığına uğrarım.Her şeyi geçtim 20 yıllık manganın kapağında gizem kasmak nedir ya?Ayağı gözüken 2 kişiyi haftaya da göstermez bu.
Adam benim demiş işte daha ne olacak? Rezil bir meyve ama savaşan Luffy.Luffy yerine Joy Boy ya da Nika dövüşüyorsa şu an Luffy'e yazmaz yalnız bu dövüş.
Sevdiğmi nereden çıkarttın. Sadece bariz bir şekilde adamı küçümseyip hakaret etmişsin.ya kardeşim arkadaşımısın nesin sen seviyon diye bendemi sevmek zorundayım kimseyede hakaret etmiyorum sanane ne yazarsam yazarım kime ne dediğimi ne biliyon senmi karar veriyon şakamısın nesin
Nika: Sen değişmek için beni yaratttın.
Nika kendini gizlemek için yalan sıkıyor orada.Adam benim demiş işte daha ne olacak? Rezil bir meyve ama savaşan Luffy.
Nerde deniyor tam bölümleri okumadığımdan bilmiyorumAdam benim demiş işte daha ne olacak? Rezil bir meyve ama savaşan Luffy.
spoilera göz gezdirip çıkıyom artık.