Yoru hakisentez yapıyor. Güneş ışığını kullanıp kendi hakisini üretiyor.Zoro, Enma'yı eline alınca "Emma böyleyse, Yoru nasıldır kim bilir?" diye düşünüp, Mihawk'ın gücünü gerçek manada anlayınca öldü.
Yoru hakisentez yapıyor. Güneş ışığını kullanıp kendi hakisini üretiyor.Zoro, Enma'yı eline alınca "Emma böyleyse, Yoru nasıldır kim bilir?" diye düşünüp, Mihawk'ın gücünü gerçek manada anlayınca öldü.
Bizde onu düşünüyoruz.Rakibi lastiğe çevirmenin ne gibi bir avantajı var? Adam hasar almıyor.
Sen böyle dersin millet ulusal hazine Tamatebako içindeki haplar Joy Boy'un Gümbürtü Topu olabilir, Oda ta Balıkadamda bunu düşünmüş hll der.Tee Dressrosa'larda da yapıyordu o tekniği. Oda efendi o zamanlardan mı planladı diyorsun? Bana niyeyse Wano'da aklına gelmiş gibi geldi.![]()
Luffy’yi çekiştirsen sonra bir şey olmamış gibi oluyor ama burada lastik olmayan birini anlık yaparsan belki Luffy elini çekince etkisi oluyordur ve hasarı düzelmiyordur.Rakibi lastiğe çevirmenin ne gibi bir avantajı var? Adam hasar almıyor.
Ben buldum en iyisini; Reiju.Sanji gibisi yok
Zoro bile hıyoriye yüz verecek kadar zevksiz değildir ya. Talibi çok oğlanın, buluruz daha iyisini.
Ben kollarıyla diye düşünmüştüm.Kefenle.
Luffy kapmasaydı iyiydi de kaptanını öpenle işi olmaz Zoronun.Ben buldum en iyisini; Reiju.
Ben kollarıyla diye düşünmüştüm.![]()
KorsanFan sadakatini takdir ediyor.Bunların goda dediği adamı biz bu saatten sonra ramazan pidesi almaya fırına göndermeyiz, KF işte böyle bir ortamdır.
Hadi bakın işinize.
Hani şu artık shichilere ihtiyaç kalmadı denilen Vegapunk'ın yeni icadı çıkıyormuş bir de...Bu Goda'nın (!) editörü son düşman Kaido olmayacak demişti. Noldu o meseleye?
Yeni amirali görmeyi tercih ederim.Hani şu artık shichilere ihtiyaç kalmadı denilen Vegapunk'ın yeni icadı çıkıyormuş bir de...