Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tee Dressrosa'larda da yapıyordu o tekniği. Oda efendi o zamanlardan mı planladı diyorsun? Bana niyeyse Wano'da aklına gelmiş gibi geldi. :ehe:
Sonuca bakarım ben, sonuçta artık zoan kabul edeceğiz. :bilmem:
Dressrosa zamanı Dof da şaşırmıştı haki olduğu halde hala lastik mi diye. Bence zoan değilse Smoker'ın yumruğuna haki eklemesi mantığında olmalıydı. O yumruğu haki kaplayınca duman özelliği gidiyor.

Sonuca bakarım ben, sonuçta artık zoan kabul edeceğiz. :bilmem:
Dressrosa zamanı Dof da şaşırmıştı haki olduğu halde hala lastik mi diye. Bence zoan değilse Smoker'ın yumruğuna haki eklemesi mantığında olmalıydı. O yumruğu haki kaplayınca duman özelliği gidiyor.
Zoan değildi yav. Uyanış aşamasına geldiği için meyvenin sınırlarını zorlamış diyebiliriz en fazla. G3'ün hakili versiyonu gibi bir şey işte G4.

İyi de iki olasılıklı bir yol oluyor o zaman;
1- Joy boy değilim dese formdan çıkıp deux ex machina olur yense dahi okurlar (yani kısmen objektif kalabilenler) luffy yenmedi joy boy yendi, kaido vs luffy'de kazanan kaido'dur der,
2- Yine joy boy değilim dese kurtulsa bundan o zaman diğer önündeki savaşlarda bunu neden kullanmadığının altını doldurması gerekir ki onu bu mangaka kesinlikle yapmaz.

Bari ne olduğunu hatırlamıyorum falan desin
.Bu seri başka türlü kurtulmaz :d

Zoan değildi yav. Uyanış aşamasına geldiği için meyvenin sınırlarını zorlamış diyebiliriz en fazla. G3'ün hakili versiyonu gibi bir şey işte G4.
Aslında bu zoan çıkma olayı nerelere bağlanır nerelere de hadi sana yüklenmeyim. Normal lastik olsa mesela hakili darbelerden daha çok etkilenirdi, ama zoan olduğu için lastik vücudu hakili saldırılara karşı da kendisini koruyor. Nasıl ki p1 dinazor olunca biri hakili vurunca dinazor derisi gitmiyor, aynı mantık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık