Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Luffy çevresindeki nesneler dışındaki şeyleri manipüle ederken onların görüntüsünü değiştiremiyor.Yani Kaido, Kaido olarak kalıyor ama vücudu lastik gibi tepki veriyor.Aynı şekilde yıldırımda.

Büyük bir ihtimal Luffy,çevresindeki nesne dışındaki şeyleri manipiüle ederken onlara sadece lastik özelliği kazandırıyor.

Eğer ki Luffy tahmin ettiğimiz gibi çevresindeki nesnelerden tutunda,etrafındaki kişileri ve hatta madde olmayan şeyleri de lastik gibi manipüle ederse seride Logia kullanıcıları Luffy'e karşı gg olacak.

Yani Kizaru ve Akainu gibi güçlü logia kullanıcıları Luffy'e karşı çok büyük dezavantaja sahip olacaklar.

Luffy bir forma girmeden Kaido yu asla yenemez. Oda efendi sanırım Luffy daha önce Gear 5 ile hiç antreman yapmadığı için bir "alışma dönemi " şablonu çiziyor.
Gerçek formunu bulduğunda Bound man da ki gibi yıkıcı bir güçleri olan ve direk sonuca giden bir form göreceğiz bence.

Öyle değil.Luffy'nin sadece Ryou Hakiyi kullanarak Kaido'nun derisini aşamadığı için iç organlarını parçalamasından bahsediyorum.
Kral haki ile yaptığı temassız vuruşlar içten hasar veriyor aslında. B.haki ile yaptığı içten hasar verme tekniğini yükseltip kral hakiyle yapıyor. Temelde fark yok ama daha güçlü. İç organlarını iflas ettirmedi ama o kadar etkili bir teknik olmayacağı belliydi zaten. Bu durumu yanlış anlamışsam düzeltsin okuyanlar.

Edit: Bu arada elektrikten etkilenmediği için tutabiliyor falan ama magmada öyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Bu arada elektrikten etkilenmediği için tutabiliyor
Elektriği tutmak :oleyo2: Yani tabi ki bu kurgu bir eser saçma sapan güçler olacaktır ama yani lastik elektriği iletse dahi tutmak nedir yıldırma yememek için türkçesi yok kelimenin onun için yazıyorum ''Coolshit'' tam buna denk oluyor. Elektriği iletmesinin yine bir mantıki temeli var tutmak nedir allasen

Elektriği tutmak :oleyo2: Yani tabi ki bu kurgu bir eser saçma sapan güçler olacaktır ama yani lastik elektriği iletse dahi tutmak nedir yıldırma yememek için türkçesi yok kelimenin onun için yazıyorum ''Coolshit'' tam buna denk oluyor. Elektriği iletmesinin yine bir mantıki temeli var tutmak nedir allasen
Herif 20 küsür yıllık lastiği hiçbir temeli olmadığı halde sırf adı şekil olsun diye tanrılı mistik zoan yapacak değildi ya. :ehe:

Kral haki ile yaptığı temassız vuruşlar içten hasar veriyor aslında. B.haki ile yaptığı içten hasar verme tekniğini yükseltip kral hakiyle yapıyor. Temelde fark yok ama daha güçlü. İç organlarını iflas ettirmedi ama o kadar etkili bir teknik olmayacağı belliydi zaten. Bu durumu yanlış anlamışsam düzeltsin okuyanlar.

Edit: Bu arada elektrikten etkilenmediği için tutabiliyor falan ama magmada öyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.
Bildiğim kadarıyla kral hakili vuruşlar içten hasar vermiyor.En azından Ryou Haki gibi bir kullanımı yok.

Ben şey düşünürdüm:"Ryou Haki sıvımsı bir haki olduğu için Luffy'nin Ryou hakisi Kaido'nun kulağından,ağzından veya göbek deliği gibi bir açıklıktan girecek ve bu sıvı Kaido'nun iç organlarını parçalayacak."

Ben böyle bir kullanım bekliyordum ama olmadı.Oda vazgeçti Ryou Hakiden.

Yıldırım tutmak ne demek ya :/ :/ :/
Üzülüyorum bunları gördükçe .. Y
Luffy bir forma girmeden Kaido yu asla yenemez. Oda efendi sanırım Luffy daha önce Gear 5 ile hiç antreman yapmadığı için bir "alışma dönemi " şablonu çiziyor.
Gerçek formunu bulduğunda Bound man da ki gibi yıkıcı bir güçleri olan ve direk sonuca giden bir form göreceğiz bence.
Aynen! Birde şöyle birşey var joyboy formu bitince Luffynin o ben değildim falan demesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık