Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorosei Luffy'nin gücü icin, hayal gücüne kaldi dedi. Limit mi kalır bu saatten sonra. Limit koyarsa iyice batırmak olur artık. Hem hayal gücü de sonra limiti şuraya kadar de. Akainu'nun lavları et yapar yer bu. Ohh ye ye vur.
işin ilginci bu gücü 800 yıl önce durdurabilmiş olmalarıdır :D imu denilen o yaratığı merak ediyorum.

Boşuna hayal ettiği herşeyi yapabilir denmiyor meyve için.Meyvenin korkulan tarafı bu zaten hükümet tarafından.Luffy Kaido'yu lastik hayal ediyor lastik oluyor.Lastikle boro breath sektirebileceğini hayal ediyor sekip Kaido'ya geri dönüyor.Yoksa o saldırı lastik zemin dinlemez içinden geçmesi lazım.Kaleyi yok etmişti.
Başta bende öyle anladım da bu işin sonu gelmez. Luffye dışardan hiç bir güç işlemez olur böyle giderse.

Sırf şu Yin (Karanlık - Teach) ve Yang (Aydınlık - Luffy) mevzusundan dolayı Oda Luffy'nin saçlarını ve giysisini beyaz olarak çizmezmiş gibi birde üstüne Luffy'nin hakili saldırılarını beyaz olarak çiziyor.

Yadırgadım mı bilmiyorum ama çok hoşlandığım söylenemez.

Kaido nasıl yenilecek? Oda hala bunun cevabını bizlere vermedi.Yani Kaido'nun yenilmesi için Luffy'nin çok ekstra birşey yapması gerekecek.

Tahmin ettiğim şeyi yaparsa Oda -havanın lastik gibi kullanılması - Luffy çok iyi bir power-upp almış olacak.

Bölümü beğendim, çizimler de fena durmuyor. Raizou konmuş bölüm adı ama içi dolu bir bölüm olmuş. Luffy'nin yıldırımı eline alıp poz çekmesi fena de olmamış :rolleyes:

Güzel bölüm de Karasakal Korsanları Katakuri reisi almasa bari. En az bir kaçını indirir reis ama hepsine gücü yetmez adada güçlü adam kalmadı.

Meyve uyanışının çok güçlü olup da, JoyBoy nasıl kaybetti sorusunun cevabı meyvenin ömürden çalıyor olması olabilir.

Bi cizim görmüştüm mantıklı gelmişti luffy'nin yumruğu soldan sağ doğru kaido'nun kafasına isapet ediyo ve kaido'nun kafasını lastiğie cevirip iceri gömülmesine neden oluyo ve saldırı sanki icinden gecmiş gibi görünmesi sağlıyor
ama bulamıyorum şımdı o cizimi.
Bulursan bana da atar mısın? Arada kaynayıp kaçmasın gözümden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık