Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma ilk geldiğim zamanlarda Luffy uyanışla bir şekilde elektriği kontrol edebilir demiştim de çok saçma demişlerdi. Keşke haksız çıksaydım. :(
Luffy elektriği kontrol etmiyor. Luffy etrafını tamamen manipüle ediyor. Yarın ateşe yada Kaido'nun balyozuna da aynı şeyi yapabilir. Yeter ki yapmak istesin.

Bölümün adı "Raizo"... Bu da demek oluyor ki "isim" verilen bölümler devam ediyor... ve daha "Roronoa Zoro" isimli bölüm gelmedi... ama yakındır... o bölüm de...
ZKK...:a: ksksksks

Net bi şekilde luffy kaido'yu lastiğe ceviriyo. Ama burda yumruklar kaido'nun bendenini delip gecmemiş oda yaptıği hatanın farkına vardı demekki
Kaido da mitolojik zoan dı yanlışım yoksa. Sıradan meyve de değil hani. Luffy akainu ya yumruk attığında magma lastik mi olacak artık ? Resmen barajın kapağını açtı çizer...

Bölümün adı "Raizo"... Bu da demek oluyor ki "isim" verilen bölümler devam ediyor... ve daha "Roronoa Zoro" isimli bölüm gelmedi... ama yakındır... o bölüm de...
ZKK...:a: ksksksks
Benim de en çok beklediğim bölüm bu. Zoro'nun bölümünde Zunisha'nın koca kılıcı hortumuyla kavrayıp Kaido'yu durduk yerde kesmesi ve Zoro'nun buna ancak şahit olabilme şerefine eriişmesini düşünmek muazzam haz veriyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık