Son yediği saldırı fena değildi. Gözleri beyazladı adamın.Bu arada kaido hala sapasağlam duruyo gibi yorumlar oluyudu bu bölüm ilk kez kaido'nun ne kadar zayıfladığnı anlıyoruz hem yamato'nun yorumundan hem adanın düşmesinden.
Son yediği saldırı fena değildi. Gözleri beyazladı adamın.Bu arada kaido hala sapasağlam duruyo gibi yorumlar oluyudu bu bölüm ilk kez kaido'nun ne kadar zayıfladığnı anlıyoruz hem yamato'nun yorumundan hem adanın düşmesinden.
İçine girmiş oluyor içinden hasar veriyor bir nevi.Luffy Kaidoyu yumruk atarken lastik yaparsa nasıl hasar veriyor adam Luffy'nin kurşun yemesi gibi esniyor bir şey olmuyordur ki
Luffy elektriği kontrol etmiyor. Luffy etrafını tamamen manipüle ediyor. Yarın ateşe yada Kaido'nun balyozuna da aynı şeyi yapabilir. Yeter ki yapmak istesin.Foruma ilk geldiğim zamanlarda Luffy uyanışla bir şekilde elektriği kontrol edebilir demiştim de çok saçma demişlerdi. Keşke haksız çıksaydım.![]()
hakiyle içerden patlatıyorLuffy Kaidoyu yumruk atarken lastik yaparsa nasıl hasar veriyor adam Luffy'nin kurşun yemesi gibi esniyor bir şey olmuyordur ki
hakiyle içerden patlatıyor![]()
Kaido da mitolojik zoan dı yanlışım yoksa. Sıradan meyve de değil hani. Luffy akainu ya yumruk attığında magma lastik mi olacak artık ? Resmen barajın kapağını açtı çizer...![]()
Net bi şekilde luffy kaido'yu lastiğe ceviriyo. Ama burda yumruklar kaido'nun bendenini delip gecmemiş oda yaptıği hatanın farkına vardı demekki
Herkesin sıvama dediği yer burası zaten.Başta bende öyle anladım da bu işin sonu gelmez. Luffye dışardan hiç bir güç işlemez olur böyle giderse.
Benim de en çok beklediğim bölüm bu. Zoro'nun bölümünde Zunisha'nın koca kılıcı hortumuyla kavrayıp Kaido'yu durduk yerde kesmesi ve Zoro'nun buna ancak şahit olabilme şerefine eriişmesini düşünmek muazzam haz veriyor.Bölümün adı "Raizo"... Bu da demek oluyor ki "isim" verilen bölümler devam ediyor... ve daha "Roronoa Zoro" isimli bölüm gelmedi... ama yakındır... o bölüm de...
ZKK...ksksksks