Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam ejderha formunda oraya gidiyor Oden’le dövüşmeye ne oturması?

Gök yarmak meyve veya kaba kuvvetle alakalı değil hakiyle alakalı. Luffy düz formda sandaletle yardı gökyüzünü.
Ejderha formunda gittiği savaş 5 yıl sonra yaşanmadı mı? Fotoğraftaki değil sanki o.

Haki de iradeyle direkt olarak ilişkili. Oturduğu yerden karşıladığı saldırıda pek bir irade olacağını düşünmüyorum.

Shanks gücünü saklamış denir. Garp saklamadı, gücünü herkes biliyor. Rayleigh'in gençken de amiral edip etmeyeceğini bilmiyoruz, oradan ekmek çıkmaz.
Rayleigh'in gençken amiral edip etmeyeceğini bilmiyor muyuz? Yıllardır kılıç tutmadığını söyleyen, yavaşladığını ve yaşlandığını belirten ancak buna rağmen Kizaru'yu tutan adam bu. Gençken amiral edip etmeyeceği tartışma konusu bile değildir benim için. Ki bu mantıkla Garp 100 yaşındayken yürüyemezse ve biri gelip "En iyi yumrukçu" unvanını alırsa ona Roger'la eşit portrede falan mı diyeceğiz?

Rayleigh'in gençken amiral edip etmeyeceğini bilmiyor muyuz? Yıllardır kılıç tutmadığını söyleyen, yavaşladığını ve yaşlandığını belirten ancak buna rağmen Kizaru'yu tutan adam bu. Gençken amiral edip etmeyeceği tartışma konusu bile değildir benim için. Ki bu mantıkla Garp 100 yaşındayken yürüyemezse ve biri gelip "En iyi yumrukçu" unvanını alırsa ona Roger'la eşit portrede falan mı diyeceğiz?
Bu arada seride birini tutmak büyük bir başarı değil. Örneğin Yamato Kaido'yu tuttu diye yonko veya Marco Kizaru'yu tuttu diyede amiral seviyesi olmuyor. Zirve Rayleigh'in amiral-yonko ettiği düşüncesindeyim.

Garp 100 yaşına gelip yürüyemediğinde konuşuruz onu. Şu an tek yumruğuyla Marco'yu yere serebiliyor hâlâ.

Montana

Şuan spoiler yorumlarını okuyan var mı az önce Oden'in Kaido'ya yaptığı saldırı, Morgan'ın Garp'a yaptığı saldırı bir tutuldu.
Kaido o saldırıdan çıktıktan sonra hamamdan çıkmış gibi ter boşalıyordu la, altına pisletecekti adam korkudan, Oden arkası dönükken beklemeden can havliyle saldırdı korkudan.

Bu arada seride birini tutmak büyük bir başarı değil. Örneğin Yamato Kaido'yu tuttu diye yonko veya Marco Kizaru'yu tuttu diyede amiral seviyesi olmuyor. Zirve Rayleigh'in amiral-yonko ettiği düşüncesindeyim.
Marco Kizaru'yu tutmadı, ufak bir çarpışmaydı. Ki Yamato da saldırılarına kral haki falan ekliyor, 30 dakika falan tutsun bir zahmet üstüne o dayanıklılık sağlayan mistik zoan gelince.

Garp 100 yaşına gelip yürüyemediğinde konuşuruz onu. Şu an tek yumruğuyla Marco'yu yere serebiliyor hâlâ.
Aynı örnek, o zamanı beklemeye gerek yok. Ayrıca Marco sağ kol seviyesi, Garp ise zirvesinde yonko+ bir adam. Kaido'nun sağ kol seviyesi adamlara ne yaptığına bakarsak yaşlı Garp'ın Marco'yu uçurması normal kalıyor.

Aynı örnek, o zamanı beklemeye gerek yok. Ayrıca Marco sağ kol seviyesi, Garp ise zirvesinde yonko+ bir adam. Kaido'nun sağ kol seviyesi adamlara ne yaptığına bakarsak yaşlı Garp'ın Marco'yu uçurması normal kalıyor.
Evet, ben de aynısını söyledim. Anlaştık bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık