9 yılımı yedin Oda ama sayende bu siteyi tanıdım.Gerçek Çukur 
Bu yine de Kaido'nun yaşlı Garp'tan üstün olup unvan almasına engel değil ama.Evet, ben de aynısını söyledim. Anlaştık bak.
Değil zaten. Ben de Kaido, yaşlı Garp'tan üstündür diyorum.Bu yine de Kaido'nun yaşlı Garp'tan üstün olup unvan almasına engel değil ama.
Ayrıca Roger'ın dengi görülen Garp şu an hayatta ama Kaido'ya "Dünyanın En Güçlü Yaratığı" veya "Teke tekse Kaido alır" deniyor, nasıl serideki konumlandırması o figürlerden arkada kalıyor?
Şu kısmı farklı yorumluyoruz ama uzatmaya gerek yok benceDeğil zaten. Ben de Kaido, yaşlı Garp'tan üstündür diyorum.
Yani illaki zayıflamıştır da Beyazsakal gibi değerlendirilemez bu durum. Hasta ve yaşlı Beyazsakal hâlâ imparator olabiliyor da zamanında onun dengi görülen sağlıklı ve yaşlı Garp imparator seviyesinde olmayacak mı?Şu kısmı farklı yorumluyoruz ama uzatmaya gerek yok bence![]()
Attığım fotoğrafa bi daha bak. Çarpışmalarının sağ karesinde görürsün. Oraya ejderha formunda gidiyor aynı sayfada.Ejderha formunda gittiği savaş 5 yıl sonra yaşanmadı mı? Fotoğraftaki değil sanki o.
Haki de iradeyle direkt olarak ilişkili. Oturduğu yerden karşıladığı saldırıda pek bir irade olacağını düşünmüyorum.
yara bırakma ihtimali oldugunu mu düşünüyorsun ?Yere serdi evet, yara bırakıp bırakmadığını soyunursa görürüz.
Beyazsakalın ismi de var en başında. Onu geçsek bile yonkolar arasında en sağlam ve güvenilir adamlar da onun. Birçok güçlü korsan altında çalışıyor. Ve yaşlı Garp diyelim ki imparator seviyesi olsun. Bu senin ilk dediğinin tersi olmuyor mu? Yaşlı Garp bile Kaido gibi imparator ise Prime hali yani Roger gibi adamlarla arasındaki lig farkı belirginleşiyor.Yani illaki zayıflamıştır da Beyazsakal gibi değerlendirilemez bu durum. Hasta ve yaşlı Beyazsakal hâlâ imparator olabiliyor da zamanında onun dengi görülen sağlıklı ve yaşlı Garp imparator seviyesinde olmayacak mı?
Aynen, çömeliyormuş. Haklısın.Attığım fotoğrafa bi daha bak. Çarpışmalarının sağ karesinde görürsün. Oraya ejderha formunda gidiyor aynı sayfada.
Bu flashback. Güncel yaşanırken de zaten önce Oden gidip shogun’a saldırıyor Kaido yok orda. Kaido sonradan gelip saldırıyor. Oturmuyor adam. Boy farkı yüzünden ayakları bükük. Sağ alt kareden görebilirsin.
Hayır, dalga geçiyorum.yara bırakma ihtimali oldugunu mu düşünüyorsun ?