Üye silindi 7717
Abartmayın beyler, lastik de yıldırım tutup atabilir. Henüz lastiğin yapamayacağı bir güç göstermedi.
![]()
Abartmayın beyler, lastik de yıldırım tutup atabilir. Henüz lastiğin yapamayacağı bir güç göstermedi.
![]()
O bi de Luffy'nin uyanış hala Law'un uyanışın gerisinden falan yazmış utanmadan, görünce ben utandım.@Raiden hala burada göğsünü gere gere geziyor, ban falan attırmamış![]()
Discord var aslında, orada küfür serbest.Küfürsüz seriyi yorumlamak çok zor. Yıldırım tutup atıyor he. Olduuuuu. 
Orada buluşalım o zaman.Discord var aslında, orada küfür serbest.
Fikir değiştirdim. Mahalle baskısını hak etmiş.O bi de Luffy'nin uyanış hala Law'un uyanışın gerisinden falan yazmış utanmadan, görünce ben utandım.
Meyvesi sağolsun Luffy'nin Haki'lerini toplamış toplamış "yarın bu beni uyandırır muyandırır da hazırlıksız yakalanmayalım. O kadar tanrı meyvesiyiz dedik. Buna kalsa Haki'sini tüketip ölecek ben şimdiden bir birikim yapayım, hergün bir miktar Haki'sini emcükleyeyim, bu saf benden şüphelenmez bile. Hem kayıp yüzyıldaki atalarımız ne demiş? Damlaya damlaya Haki olur." demiş.G2 gibi dövüşün başında olan bir durumdan bahsetmiyoruz. Dövüş bitmiş hani her anlamda tükenmiş ölmüş birinin bu dediklerini de yapamaması lazım. Ki hakisi filan da geliyor bunu yapınca işe bak yauv...

Aklıma Naruto geldi.Meyvesi sağolsun Luffy'nin Haki'lerini toplamış toplamış
Tabii ki gezeceğim. Yıldırıma secde edenin fanları ötede ağlasın.@Raiden hala burada göğsünü gere gere geziyor, ban falana ttırmamış![]()