Bir chidorin eksikti o da oluyor. He yavrum he. Kopyalamakta üstüne olmayacak yakında. Yeni bir Kakashi'mi doğuyor????
Kaido'ya Lee muamelesi yapanBir chidorin eksikti o da oluyor. He yavrum he. Kopyalamakta üstüne olmayacak yakında. Yeni bir Kakashi'mi doğuyor????
Yani aslında bir yerde aynı mantık söz konusu. Mistik Zoan'lar meyve bile olsa içlerinde bir varlığı taşıyorlar. Luffy de onlardan birini taşıyor. Kendi bilinci olan bir meyve, Luffy onu kullanırken onunda Luffy'yi kullanmaması için hiçbir sebep yok.Aklıma Naruto geldi.
![]()
Bu son saldırı Kirin'e benzer mi acaba?Bir chidorin eksikti o da oluyor. He yavrum he. Kopyalamakta üstüne olmayacak yakında. Yeni bir Kakashi'mi doğuyor????
Onu SBS'de söylediği söyleniyor. Doğrudur değildir bilemem ama Luffy'nin Gear 4 formu tamamiyle Zoan yeteneğidir. O kadar gücü ne Paramecia ne de Logia yapamaz.Seri içerisinde daha önce Luffy'nin meyvesi gibi lastik paramecia denilip mitolojik zoan çıkan meyve de görmemiştik ?
Başta tam tersiydi. Lee o kadar harika ki tekniği kopyalandı. Bu denkleme göre yakında Luffy, Kaido'nun tekniğini de kopyalayacak. ?Kaido'ya Lee muamelesi yapanSasukeLuffy
Ben buralara kadar gelmedim daha. Sasukeyi alacakları bölümde kaldım. Köydeyim izleyemiyorum. Ama kopyacıdan her şey beklenir. :dd.dBu son saldırı Kirin'e benzer mi acaba?
![]()
Meyve olayı çıktığından beri bizim deli oğlanın kolunu üfleyerek mi şişirdiğini sorguluyorum.Onu SBS'de söylediği söyleniyor. Doğrudur değildir bilemem ama Luffy'nin Gear 4 formu tamamiyle Zoan yeteneğidir. O kadar gücü ne Paramecia ne de Logia yapamaz.
Güçlü olmak için Zoan olmak şart diye bir kaide mi var seride? 4. Vites'in güçlü olmasının sebebi lastik esnekliğini, silahlanmanın sertliğiyle kombine ederek olağanüstü bir gerginlik yaratmaktı.Onu SBS'de söylediği söyleniyor. Doğrudur değildir bilemem ama Luffy'nin Gear 4 formu tamamiyle Zoan yeteneğidir. O kadar gücü ne Paramecia ne de Logia yapamaz.